Meer over Inception (film of serie)

Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Netflix op PS4

Het aanbod van Netflix in België komt in 2016 maar traag op gang. We weten dat er een heleboel hitseries van hen opnieuw gelanceerd worden (recentelijk nog DareDevil, maar ook House of Cards, Fuller House, Bloodline, Marco Polo & Narcos komen in 2016), maar dit heeft zich nog niet vertaald in het aanbod van januari. We roeien met de riemen die er zijn en geven jullie hierbij onze Netflix-aanraders op het aanbod van België: Marco Polo: One Hundred Eyes, Inception, Hollow Man & The X-Files: I Want To Believe.

Lees verder Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!

Recent kon u op deze pagina’s onze exclusieve Blu-ray recensie van de topper Inception lezen. Nu kunnen we dankzij distributeur Warner Bros maar liefst vijf stuks van deze briljante Blu-ray’s wegschenken aan onze trouwe lezers. Lees snel alle details en kom te weten hoe u kan meedoen aan deze geweldige wedstrijd!

“Your mind is the scene of the crime…”

Lees verder Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!

Inception Blu-ray review

Inception*****

Regie: Christopher Nolan

Met: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Tom Hardy, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine

Speelduur: 148′

Eén van de beste films van het jaar krijgt nu ook een puike Blu-ray uitgave!

Lees verder Inception Blu-ray review

Inception review

Inception ****1/2

Regie: Christopher Nolan (The Dark Knight)

Met: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Tom Hardy, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine

Speelduur: 140′

Ga kijken als je houdt van complexe, intelligente, en actievolle blockbusters zoals The Matrix.

Lees verder Inception review

Inception: The Cobol Job comic

Volgende week is hij officieel te zien in de Belgische cinemazalen: Inception, de nieuwe film van regisseur Christophe Nolan. Wie goed ingelicht wil zijn en bovendien hoog creatieve materiaal wil zien, verwijs ik graag naar de website van Yahoo! waar momenteel de strip The Cobol Job te bekijken is. Magistraal mooie graphic novel met leuke verwijzing naar de film om in het concept te komen. Enjoy!

Inception poster en trailer

Met mondjesmaat komen we meer te weten over Inception, de metafysiche heist-film van The Dark Knight-regisseur, Christopher Nolan. Al geeft de fraaie trailer -gelukkig- nu ook weer niet al te veel weg, naast het feit dat we ons op z’n minst mogen verwachten aan een aantal visuele hoogstandjes (zie ook de heerlijke poster). Aan de ongelooflijke cast zal het alvast niet liggen: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger en Michael Caine. Neem zeker ook een kijkje op de prachtige officiële site van Inception en ontdek hem zelf in de Belgische zalen vanaf 18 augustus.

Lees verder Inception poster en trailer

Christopher Nolan’s Inception bootleg teaser trailer

Rond de details van het plot van Inception, de nieuwste film van The Dark Knight***** regisseur, Christopher Nolan, hangt een groter rookgordijn dan in de meeste ’80s muziekvideo’s. Veel kunnen we er dan ook jammer genoeg niet over vertellen. Noch van de bootleg teaser trailer, noch van de bevreemdende officiële site ga je veel wijzer worden. Inception komt op 18 augustus 2010 in de zalen en kan alvast bogen op een topcast met onder meer Leonardo DiCaprio, Josepf Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy en Michael Caine.