Tag Archives: Inception

Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Netflix op PS4

Het aanbod van Netflix in België komt in 2016 maar traag op gang. We weten dat er een heleboel hitseries van hen opnieuw gelanceerd worden (recentelijk nog DareDevil, maar ook House of Cards, Fuller House, Bloodline, Marco Polo & Narcos komen in 2016), maar dit heeft zich nog niet vertaald in het aanbod van januari. We roeien met de riemen die er zijn en geven jullie hierbij onze Netflix-aanraders op het aanbod van België: Marco Polo: One Hundred Eyes, Inception, Hollow Man & The X-Files: I Want To Believe.

Continue reading Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!

Recent kon u op deze pagina’s onze exclusieve Blu-ray recensie van de topper Inception lezen. Nu kunnen we dankzij distributeur Warner Bros maar liefst vijf stuks van deze briljante Blu-ray’s wegschenken aan onze trouwe lezers. Lees snel alle details en kom te weten hoe u kan meedoen aan deze geweldige wedstrijd!

“Your mind is the scene of the crime…”

Continue reading Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!


Inception Blu-ray review

Inception*****

Regie: Christopher Nolan

Met: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Tom Hardy, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine

Speelduur: 148′

Eén van de beste films van het jaar krijgt nu ook een puike Blu-ray uitgave!

Continue reading Inception Blu-ray review

Inception review

Inception ****1/2

Regie: Christopher Nolan (The Dark Knight)

Met: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Tom Hardy, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine

Speelduur: 140′

Ga kijken als je houdt van complexe, intelligente, en actievolle blockbusters zoals The Matrix.

Continue reading Inception review


Inception: The Cobol Job comic

Volgende week is hij officieel te zien in de Belgische cinemazalen: Inception, de nieuwe film van regisseur Christophe Nolan. Wie goed ingelicht wil zijn en bovendien hoog creatieve materiaal wil zien, verwijs ik graag naar de website van Yahoo! waar momenteel de strip The Cobol Job te bekijken is. Magistraal mooie graphic novel met leuke verwijzing naar de film om in het concept te komen. Enjoy!

Ontmoet de personages uit Inception

Wie zijn de karakters uit Christophe Nolan’s Inception? Bekijk onderaan de trailer die elk personage (the Extractor, the Point Man, the Architect, the Forger, the Shade en the Mark) screenplay geeft:

Je kon reeds posters van de karakters bekijken op MoviePulp.be


Inception featurette

De eerste featurette van Inception is gearriveerd en geeft je een eerste kijk op het verhaal, de special effects, commentaren van de crew & cast,…


Inception poster en trailer

Met mondjesmaat komen we meer te weten over Inception, de metafysiche heist-film van The Dark Knight-regisseur, Christopher Nolan. Al geeft de fraaie trailer -gelukkig- nu ook weer niet al te veel weg, naast het feit dat we ons op z’n minst mogen verwachten aan een aantal visuele hoogstandjes (zie ook de heerlijke poster). Aan de ongelooflijke cast zal het alvast niet liggen: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger en Michael Caine. Neem zeker ook een kijkje op de prachtige officiële site van Inception en ontdek hem zelf in de Belgische zalen vanaf 18 augustus.

Continue reading Inception poster en trailer