Franchise: Inception

Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Netflix op PS4

Het aanbod van Netflix in België komt in 2016 maar traag op gang. We weten dat er een heleboel hitseries van hen opnieuw gelanceerd worden (recentelijk nog DareDevil, maar ook House of Cards, Fuller House, Bloodline, Marco Polo & Narcos komen in 2016), maar dit heeft zich nog niet vertaald in het aanbod van januari. We roeien met de riemen die er zijn en geven jullie hierbij onze Netflix-aanraders op het aanbod van België: Marco Polo: One Hundred Eyes, Inception, Hollow Man & The X-Files: I Want To Believe.

Lees verder Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!

Recent kon u op deze pagina’s onze exclusieve Blu-ray recensie van de topper Inception lezen. Nu kunnen we dankzij distributeur Warner Bros maar liefst vijf stuks van deze briljante Blu-ray’s wegschenken aan onze trouwe lezers. Lees snel alle details en kom te weten hoe u kan meedoen aan deze geweldige wedstrijd!

“Your mind is the scene of the crime…”

Lees verder Moviepulp’s Inception wedstrijd!!!

Inception poster en trailer

Met mondjesmaat komen we meer te weten over Inception, de metafysiche heist-film van The Dark Knight-regisseur, Christopher Nolan. Al geeft de fraaie trailer -gelukkig- nu ook weer niet al te veel weg, naast het feit dat we ons op z’n minst mogen verwachten aan een aantal visuele hoogstandjes (zie ook de heerlijke poster). Aan de ongelooflijke cast zal het alvast niet liggen: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger en Michael Caine. Neem zeker ook een kijkje op de prachtige officiële site van Inception en ontdek hem zelf in de Belgische zalen vanaf 18 augustus.

Lees verder Inception poster en trailer