Deze maand op Netflix België (januari 2016)

Netflix op PS4

Het aanbod van Netflix in België komt in 2016 maar traag op gang. We weten dat er een heleboel hitseries van hen opnieuw gelanceerd worden (recentelijk nog DareDevil, maar ook House of Cards, Fuller House, Bloodline, Marco Polo & Narcos komen in 2016), maar dit heeft zich nog niet vertaald in het aanbod van januari. We roeien met de riemen die er zijn en geven jullie hierbij onze Netflix-aanraders op het aanbod van België: Marco Polo: One Hundred Eyes, Inception, Hollow Man & The X-Files: I Want To Believe.

MARCO POLO: ONE HUNDRED EYES

Marco Polo: One Hundred Eyes

Klopt, geen nieuwe series die we aanraden deze maand, maar we raden wel deze Marco Polo: One Hundred Eyes aan. De kortfilm brengt het verhaal achter één van de spraakmakende personages uit de Netflix-serie Marco Polo: de blinde sensei Hundred Eyes getolkt door Tom Wu. Een must see voor de fans van de serie!

INCEPTION

Inception

Simpelweg één van de beste films van de beste regisseur aller tijde Christopher Nolan is Inception. Een legendarische Leonardo DiCaprio, Tom Hardy & Joseph Gordon-Levitt schitteren in deze blockbuster met een intelligent verhaal in een apart mysterieuze droomwereld. Een filmklassieker die je zeker achter de kiezen moet hebben op Netflix België.

THE X-FILES: I WANT TO BELIEVE

X-Files: I Want To Believe

De succesvolle cultserie X-Files wordt opnieuw gelanceerd na bijna 10 jaar. De laatste film die de ontknoping betekende van de cultserie is nu te streamen op Netflix België: The X-Files 2: I Want To Believe. David Duchovny & Gillian Anderson zijn terug als Fox Mulder & Dana Scully in deze film, hoewel het niet het beste werk is van de hitserie. Maar goed om met de nieuwe serie op de hoogte te zijn.

HOLLOW MAN

Hollow ManEén van de films van Kevin Bacon na Footloose & Mystic River: Hollow Man. Kevin Bacon samen met Elisabeth Shue, Josh Brolin & Greg Grunberg in regie van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven over een de onzichtbare man. Eén van de blockbusters uit 2000, nu te streamen op Netflix België.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Deze maand op Netflix België (januari 2016)”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter