Deze maand op Netflix België (december 2016)

Deze maand op Netflix België

Het is weer die tijd van het jaar: de eindejaarsfeesten worden over heel de wereld ingezet en dat zie je ook in het aanbod van Netflix België. Er zijn een heleboel kerstfilms terug te vinden in het aanbod (The Family Stone,…), maar deze raden we jullie niet bepaald aan. Ook kunnen we jullie niet voor de zoveelste keer aanraden om Star Wars opnieuw te bekijken, maar doe het toch even voor Rogue One op 14 december uitkomt. Nee, onze aanraders om deze december door de eindejaarsfeesten te geraken zijn: The Shawshank Redemption, Zwartboek, Jagten, Foxcatcher & Wild Things.

THE SHAWSHANK REDEMPTION

The Shawshank Redemption, nu te streamen op Netflix België

The Shawshank Redemption is al jaren de beste films op Internet Movie Database (IMDb) en terecht. Deze filmklassieker uit de jaren ’90 met Tim Robbins (Mystic River, Top Gun), Morgan Freeman (Se7en, Lucy, Million Dollar Baby) & Bob Gunton (DareDevil S1) van regisseur Frank Darabont (The Green Mile, The Walking Dead, The Mist) heeft een berensterk verhaal en is al jaren een filmklassieker van formaat. The Shawshank Redemption moet je gewoon gezien hebben voor het jaar eindigt, als je deze nog niet in je eigen verzameling hebt.

ZWARTBOEK

Carice Van Houten in Zwartboek

Eén van de beste films van onze Noorderburen, Zwartboek, is vanaf nu te streamen op Netflix België. Zwartboek van Paul Verhoeven bevat de acteerprestatie van de Nederlandse Hollywood-ster Carice van Houten uit Game of Thrones en moet je gezien hebben op Netflix België.

JAGTEN

Jagten met Mads Mikkelsen is nu te streamen op Netflix België

Eén van de beste films van de Denen is bovendien ook terug te vinden op Netflix België. Jagten van regisseur Thomas Vintenberg torpedeerde Mads Mikkelsen tot het sterrendom in Hollywood met acteerprestaties in Casino Royal, Doctor Strange & Rogue One als gevolg. Deze diepe Europese film rond het stigmatiseren van criminele feiten is één van onze favoriete Europese producties aller tijde en een must-see als alternatieve kerstfilm op Netflix België.

FOXCATCHER

Steven Carell & Channing Tatum in Foxcatcher

De film die Steve Carell (The Big Short) een oscar had moeten opbrengen rond de Amerikaanse worstelatleten Mark & Dave Schultz is nu ook te streamen op Netflix België. Regisseur Bennett Miller (Moneyball, Capote) stuurt verder een voortreffelijke Channing Tatum (G.I. Joe: Retaliation, The Hateful Eight, Hail, Caesar!) & Mark Ruffalo (The Avengers) aan.

WILD THINGS

Neve Campbell en Denise Richards tongzoenend in Wild Things

De laatste in deze lijst is eerder voor de snoepers onder ons. Wild Things bevat nl. één van de meest stoute seksscènes ooit met Neve Campbell & Denise Richards die je in ons legendarisch overzicht kan terugvinden. Het toevoegen van deze hete film met Kevin Bacon & Matt Dillon aan de Netflix-bibliotheek konden we niet ongezien laten voorbijgaan. Aanrader op Netflix België!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter