Hail, Caesar! review

Hail Caesar posterHail, Caesar! ***

Regie: De gebroeders Coen (No Country For Old Men, True Grit)

Met Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Jonah Hill, Alden Ehrenreich,…

Speeltijd: 106′

Ga kijken als je hield van Café Society.

Het verhaal: We volgen het leven van Eddie Mannix die de dagelijkse leiding neemt over het filmstudio Capitol Pictures en om moet gaan met het feit dat zijn steracteur Baird Whitlock wordt gekidnapt in het midden van de meest prestigieuze film van het jaar Hail, Caesar!

Scarlett Johansson in Hail Caesar!

Ons verdict: Josh Brolin is een machtige acteur! Sinds zijn topprestatie in No Country For Old Men heeft hij in heel wat noemenswaardige producties meegespeeld: True Grit, Gangster Squad, Sin City 2: A Dame to Kill For. En binnenkort schittert hij als Thanos in de Marvel Cinematic Universe. Maar geen enkele van deze producties lieten hem echt schitteren als hoofdfiguur zoals het recente Hail, Caesar! Toegegeven, de kwaliteit van deze Coen Brothers-productie ligt iets lager als gewoonlijk (geen oscars deze keer) vanwege zijn metafysisch karakter, maar het heeft één van de meest sarcastische en lachwekkende scènes ooit in mijn ogen. Bovendien zie je heel wat gekende acteurs zoals Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Jonah Hill & Alden Ehrenreich smaakvolle gastoptredens brengen met een knipoog naar de Koude Oorlog en het voormalige Hollywood-studiosysteem van eind jaren ’40.

Kortom, Hail, Caesar! is niet de beste productie van de Coen Brothers, maar best wel eens amusant om vanaf volgende week te huren op iTunes / Microsoft / Amazon.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “Hail, Caesar! review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter