Meer over oblivion (film of serie)

Deze maand op Netflix België (mei 2015)

Het oude startscherm van Netflix

In mei leggen alle vogels een … Goede film uiteraard! Let’s get to the point: een nieuwe maand, een nieuwe lading Netflix aanraders door de populairste filmblog van Vlaanderen MoviePulp.be. Deze maand leggen we de nadruk op films, gezien er een heleboel interessante zijn toegevoegd aan de databank van Netflix. Zie hier onder Netflix aanraders: Oblivion, Cloud Atlas, Guardians of the Galaxy & de Netflix-serie The Returned.

Lees verder Deze maand op Netflix België (mei 2015)

Box Office België update (2013 week 16)

Tom-Cruise-Oblivion-bannerIn een magere bioscoopweek heeft Oblivion het glansrijk kunnen halen van The Croods die na de 4de week op een 3de plaats is terecht gekomen. Na Django Unchained blijft The Croods wel de film die het meeste geld in de lade brengt in België (zo’n slordige 3,1 miljoen dollar). 2de plaats was voor Olympus Has Fallen met Gerard Butler en Morgan Freeman in de hoofdrol. The Host kwam deze week binnen op een 4de plaats, Parker wist de 6de plaats te bezetten. Verliezer van de week is The Imposter die nog geen 3.000 dollar wist binnen te halen.

Tom Cruise speelt Egg Roulette

Tom Cruise en Jimmy Fallon op de Late Night ShowTom Cruise is momenteel de ronde aan het gaan voor zijn nieuwste film Oblivion. Tijdens de Late Night show met Jimmy Fallon moest hij Russische eierroulette spelen. Say what? Het idee is simpel: 4 eieren zijn hardgekookt, 8 zijn rauw. Beide tegenstandigers moeten één per één een ei op het hoofd slaan. Kijk onderaan naar het resultaat!

Lees verder Tom Cruise speelt Egg Roulette

Nieuwe Oblivion posters

3 heerlijke Oblivion posters met Tom Cruise steeds in de hoofdrol en de Empire State Building op de achtergrond, en Golden Gate bridge brug op achtergrond of op een helicopterplatform van de Skytower in de wolken.

Oblivion poster met Tom Cruise en de Empire State Building op de achtergrond Oblivion poster met Tom Cruise op brug Oblivion poster met Tom Cruise op brug

Wordt verwacht op 10 april 2013 in de Belgische bioscoopzalen

Oblivion trailer

Stellen dat Tron Legacy een teleurstelling was, is een understatement van formaat. Met Oblivion krijgt de regisseur, Joseph Kosinski, echter een nieuwe kans om ons te overtuigen van zijn kunnen. Aan de cast (Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko) en het monsterbudget van meer dan 100 miljoen euro zal het alvast niet liggen. Oblivion verschijnt op 10 april in de Belgische zalen.

Lees verder Oblivion trailer