Franchise: oblivion

Deze maand op Netflix België (mei 2015)

Het oude startscherm van Netflix

In mei leggen alle vogels een … Goede film uiteraard! Let’s get to the point: een nieuwe maand, een nieuwe lading Netflix aanraders door de populairste filmblog van Vlaanderen MoviePulp.be. Deze maand leggen we de nadruk op films, gezien er een heleboel interessante zijn toegevoegd aan de databank van Netflix. Zie hier onder Netflix aanraders: Oblivion, Cloud Atlas, Guardians of the Galaxy & de Netflix-serie The Returned.

Lees verder Deze maand op Netflix België (mei 2015)

Box Office België update (2013 week 16)

Tom-Cruise-Oblivion-bannerIn een magere bioscoopweek heeft Oblivion het glansrijk kunnen halen van The Croods die na de 4de week op een 3de plaats is terecht gekomen. Na Django Unchained blijft The Croods wel de film die het meeste geld in de lade brengt in België (zo’n slordige 3,1 miljoen dollar). 2de plaats was voor Olympus Has Fallen met Gerard Butler en Morgan Freeman in de hoofdrol. The Host kwam deze week binnen op een 4de plaats, Parker wist de 6de plaats te bezetten. Verliezer van de week is The Imposter die nog geen 3.000 dollar wist binnen te halen.
Oblivion trailer

Stellen dat Tron Legacy een teleurstelling was, is een understatement van formaat. Met Oblivion krijgt de regisseur, Joseph Kosinski, echter een nieuwe kans om ons te overtuigen van zijn kunnen. Aan de cast (Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko) en het monsterbudget van meer dan 100 miljoen euro zal het alvast niet liggen. Oblivion verschijnt op 10 april in de Belgische zalen.

Lees verder Oblivion trailer