Deze maand op Netflix België (mei 2015)

Het oude startscherm van Netflix

In mei leggen alle vogels een … Goede film uiteraard! Let’s get to the point: een nieuwe maand, een nieuwe lading Netflix aanraders door de populairste filmblog van Vlaanderen MoviePulp.be. Deze maand leggen we de nadruk op films, gezien er een heleboel interessante zijn toegevoegd aan de databank van Netflix. Zie hier onder Netflix aanraders: Oblivion, Cloud Atlas, Guardians of the Galaxy & de Netflix-serie The Returned.

OBLIVION

Tom-Cruise-Oblivion-banner

Zowat alles waar Tom Cruise zijn neus in steekt, wordt een hit. Maar het betekent niet dat het altijd goed is. Nu, in het science fiction genre wist Cruise zich met Minority Report te bewijzen en hij zette zijn geloofwaardigheid met Edge of Tomorrow en deze Oblivion, een absolute aanrader. Geniet bovendien ook nog van de mooie Olga Kurylenko in deze film.

CLOUD ATLAS

Cloud Atlas banner

Dat de Wachowski brothers sinds The Matrix Trilogy het moeilijk hebben, is geweten als je kijkt naar hun recente box office mislukkingen, maar als The Wachowskis weten ze nog steeds indrukwekkend cinema te maken. Zo is er het alternatieve Cloud Atlas, een ambitieuze poging van de topregisseurs om 5-6 verschillende genres in 1 film te gooien. Spijtig genoeg werd deze film nooit mooi onthaald door het grote publiek en hopen we stiekem dat deze een nieuw leven zal leiden op Netflix. Met o.m. Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving & Ben Whishaw is dit een absolute aanrader van de MoviePulp-redactie. Probeer het zonder twijfel!

GUARDIANS OF THE GALAXY

guardians-of-the-galaxy_banner

Netflix zet zijn reputatie verder door wederom een nieuwe blockbuster beschikbaar te zetten in zijn bibliotheek: Marvel’s Guardians of the Galaxy. Iron Man 3 wist de voorbije maanden reeds in de databanken van Netflix te vertroeven en het gaat nu verder met de meest indy-movie onder het comic book-genre. Op Captain America: The Winter Soldier is dit zowat de enige Marvelproductie die echt de moeite dankzij acteerprestaties door Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper & Vin Diesel. Check it OUT!

THE RETURNED

The Returned bannerDeze onlangs gelanceerd Netflix-productie ging in maart de wereld rond en het creëerde een serieuze buzz op het internet. Misschien niet verwonderlijk, want Netflix wist slim het Franse Les Revenants om te toveren tot een Amerikaanse productie en dit wereldwijd te verspreiden. De serie vertelt het verhaal van een aantal mysterieuze overledenen die uit het niets hun leven hervatten in de klein dorpje in de bergen. De serie heeft o.m. de volgende cast: Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World), Mark Pellegrino (Lost), Jeremy Sisto (Six Feet Under), India Ennenga (Treme), Sandrine Holt (House of Cards), Agnes Bruckner (24), Sophie Lowe (Once Upon a Time in Wonderland), Kevin Alejandro (True Blood), Aaron Douglas (Battlestar Galactica), Dakota Guppy (Rush), Leah Gibson (The Twilight Saga: Eclipse), Michelle Forbes (The Killing), & Roger Cross (24).

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter