Deze maand op Netflix België (februari 2015)

Aanbod Netflix België voor februari 2015

Februari is de maand van Valentijn, dus voor de zielen die hier helemaal geen zin in hebben of geen zin hebben om 25 euro uit te geven aan Fifty Shades of Grey, hebben we een leuke selectie van films en series genoteerd(zoals iedere maand overigens). Onze selectie gaat naar Iron Man 3, The Departed, Back to the Future & Pretty Little Liars.

IRON MAN 3

Iron Man 3 wallpaper

Iron Man 3 mocht Marvel’s Phase 2 starten en het was meteen één van de succesvolste films van de Iron-Man franchise dankzij de overweldigende box office resultaten buiten de VS: 1.2 miljard dollar bracht Iron Man 3 aan de bioscoopkassa’s op. De uitwerking laat weliswaar wat te wensen over met bepaalde keuzes en grapjes, maar kom. Best een entertainende film die je ff kan meepikken op Netflix Belgïe.

THE DEPARTED

The Departed wallpaper

Eén van onze top-10 films aller tijde is zeker en vast The Departed: Martin Scorsese & Leonardo DiCaprio op zijn best en laat ons de bijdrage van Jack Nicholson, Matt Damon, Mark Wahlberg & Alec Baldwin ook niet vergeten. Genomineerd voor 5 oscars toont des te meer aan dat deze film de moeite waard is voor zowel mainstream entertainment als doordachte plot-liefhebbers. Ideale film om te zien met je vrouw en haar weer wat meer filmcultuur bij te brengen. Ga dat zien op Netflix België!

BACK TO THE FUTURE

Back to the Future

Als er films zijn die in de buurt kunnen komen van de fanbasis van Star Wars, dan moet het wel Back to the Future zijn. De laatste jaren kreeg Back to the Future, een productie te danken aan Steven Spielberg en Robert Zemeckis weer een ware revival dankzij het heruitbrengen van de film in 3D en de legendarische Nike Mag-schoenen die normaal in 2015 uitkomen. Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson & Elisabeth Shue als 80ies rockstars & -girls op de televisie? Dat is Back to the Future! Zeker de moeite waard als de jaren ’80 terug wil herbeleven.

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Persoonlijk ben ik er geen grote fan van, maar Pretty Little Liars heeft een aantal mooie gezichtjes en de serie wordt als een gek opgenomen door de jeugd dus dan zal er wel iets goed aan zijn. Netflix voegde onlangs het nieuwe seizoen 5 toe en vanwege de populariteit heeft het ook een aantal kerstmis specials vrijgegeven. Aria, Emily, Hanna, Spencer & Alison (Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell & Sasha Pieterse) zijn een vriendengroep die onafscheidbaar is, maar door de verdwijning van Alison geraakt de groep de draad kwijt. Stapje per stapje komt de waarheid aan het licht dankzij de mysterieuze berichten van een zeker A.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter