Franchise: Fifty Shades of Grey

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise
Sinds de jaren 2000 komen er maar zelden goede seksscènes te voorschijn in blockbusters. Zo zelden dat we blij moeten zijn met films zoals Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker & Fifty Shades Freed. Hate it or love it, op zich kunnen wij de seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise goed pruimen en daarom dachten we deze voor jullie op te lijsten. De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise jullie aangeboden door MoviePulp.be, al 10 jaar de beste recensent in seksscènes in films.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel
 


Box Office België update (2015 week 9)

Fifty Shades of Grey banner

In zowat alle grote landen zakte de opbrengst van Fifty Shades of Grey in zoals een kaartenhuis, maar in België blijft het vrolijk verder doen. Met inmiddels 3.75 miljoen euro opbrengst in ons klein landje doet hij het nog steeds aardig aan de box office in België. Deze week kon American Sniper (440.220 euro) geen komaf maken met Fifty Shades of Grey en vorige week kon Kingsman: The Secret Service (512.089 euro) Fifty Shades of Grey ook niet van zijn troon stoten met gevolg dat de film nu reeds 3 weken aan de Belgische bioscooptop staat. Big Hero 6 blijft het ook aardig doen, deze week op 4 met een opbrengst van 1.4 miljoen euro winst. Seventh Son kwam binnen op een matige 5de plaats met 136.091 euro opbrengst. Tracers is ongetwijfeld de flop van de voorbije weken met 54.133 euro winst zijn eerste week en 36.454 euro in zijn 2de week. Lees verder Box Office België update (2015 week 9)

Box Office België update (2015 week 7)

Fifty Shades of Grey creëert records aan de Belgische box office

Geen verrassing moet het zijn om te weten dat Fifty Shades of Grey de absolute topper aan de Belgische box office was de voorbije week. Maar de hamvraag blijft, gaat het records breken in ons klein bioscoopmarktje? Wel, in zijn eerste week haalde het 1.78 miljoen euro op aan de Belgische kassa’s en dat brengt het sowieso op een absoluut record voor 2015. Bovendien is het een record voor het laatste decennium, want films zoals de Hobbit, The Dark Knight Rises, Avatar en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides hebben dit resultaat nooit gehaald in hun openingsweekend te België. Enkel The Twilight Saga en bepaalde Harry Potter-films deden het beter en dat is al een stevig tijdje terug in de tijd. België is dus volledig in de ban van Fifty Shades of Grey! Chapeau!!! Big Hero 6 kwam mooi binnen op plaats 2 met 242.997 euro omzet de voorbije week en daarna krijgen we Tak3n die inmiddels op een jaarlijks bedrag uitkomt van 1.5 miljoen euro. Een OK resultaat, maar misschien had dit wel pittiger gekund? Voorbije weken kwamen Jupiter Ascending en Night at the Museum aardig in de buurt van Tak3n met 249.337 euro omzet enerzijds voor de productie van de Wachowski’s en 281.696 euro winst voor de 3de film met Ben Stiller. Maar de 3de film van de Taken-franchise kreeg dus de voorbije 2 weken vrijspel tot Fifty Shades of Grey voorbijkwam. Wild Card kwam de voorbije week binnen op een teleurstellende 10de plaats met nog geen 72.000 euro winst. De voorbije week was dus duidelijk een overwinning voor de vrouwen qua filmkeuze.
Lees verder Box Office België update (2015 week 7)