Franchise: Fifty Shades Freed

Dit waren de grootste openingsweken van 2018

Dit waren de grootste openingsweken van 2018

In België is het altijd een beetje wachten tot alle bezoekerscijfers binnen zijn voor het einde van het jaar, maar de cijfers voor 2018 zijn zo goed als rond. Met zekerheid kunnen we jullie nu de films geven die het meeste geld in het laadje hebben gebracht in hun eerste week te België. België blijft de internationale trend van zware box office nummers in de openingsweek volgen en nieuwe concepten zoals Secret Cinema by Kinepolis hebben een serieuze impact op de openingsweken voor films (2 van de films die dit jaar een Secret Cinema-editie hadden, zitten in de top 5). Hierbij de top 5 beste openingsweken voor het filmjaar 2018.

Lees verder Dit waren de grootste openingsweken van 2018


Fifty Shades Freed Unveiled Edition recensie

De laatste Fifty Shades Freed recensieFifty Shades Freed **

Regie: James Foley (Confidence, Fifty Shades Darker)

Met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Callum Keith Rennie, Eloise Mumford, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Luke Grimes,…

Speeltijd: 105′

Ga kijken als je hield van Sex & the City – The Movie & de andere Fifty Shades-films tiens.

Lees verder Fifty Shades Freed Unveiled Edition recensie

Box Office België update (2018 week 6)

Fifty Shades Freed banner

Alle ogen zijn deze week gericht op de nieuwkomer van formaat: Fifty Shades Freed. De laatste film van een franchise is immers steeds een klepper en dat is ook deze keer niet anders. 1,48 miljoen euro haalde het op aan de Box Office België en een vergelijkbaar resultaat wordt verwacht deze week tijdens Valentijn en de krokusvakantie. Vergeleken met zijn voorgangers presteert hij op een gelijkardig niveau hoewel Fifty Shades of Grey nog steeds de recordhouder blijft van alle Vijftig Tinten-films. Les Tuche 3 blijft het goed doen met 1,34 miljoen euro en ook Patser blijft op dreef met inmiddels 1,8 miljoen omzet. Het moest de voorbije week wel Jumanji: Welcome to the Jungle voorlaten. Maze Runner: The Death Cure sluit met 1,23 miljoen euro de top 5 af, gevolgd door The Post (500.642 euro) & The Shape of Water (263.591 euro). FC De Kampioenen 3: Forever lijkt zijn laatste week als top 10-film te verkennen met een jaarresultaat van 4,42 miljoen euro, terwijl Star Wars VIII: The Last Jedi zijn laatste weken ingaat aan de Belgische box office met een topresultaat van 6,77 miljoen euro. Early Man haalde een magere 66.997 euro, maar niet zo mager als The Disaster Artist die amper 11.527 euro ophaalde in zijn openingsweek.

De laatste Fifty Shades Freed recensie

De laatste Fifty Shades Freed recensieFifty Shades Freed ** 1/2

Regie: James Foley (Confidence, Fifty Shades Darker)

Met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Callum Keith Rennie, Eloise Mumford, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Luke Grimes,…

Speeltijd: 105′

Ga kijken als je hield van Sex & the City – The Movie & de andere Fifty Shades-films tiens.

Lees verder De laatste Fifty Shades Freed recensie


WEDSTRIJD: Maak kans op Fifty shades-lingerie met een gratis giftcard van Hunkemöller

Fifty Shades Freed banner

Groot nieuws, MoviePulpers: MoviePulp.be slaat de handen in elkaar met Hunkemöller! Ter gelegenheid van de nieuwe Fifty Shades Freed, zet Hunkemöller zijn Fifty Shades x Hunkemöller-collectie in de kijker en jullie kunnen een kans maken op een gratis giftcard van Hunkemöller om de Private Collection in huis te halen. Hoe 50 Tinten gek kan je wel worden! Zin om de vrouw te verrassen, wil je als MoviePulpster graag een MoviePulper verrassen of trek je graag verleidelijke lingerie aan tijdens de Fifty Shades Freed-filmvertoning? Bekijk dan onderaan hoe je kans kan maken op een Hunkemöller-giftcard.

Lees verder WEDSTRIJD: Maak kans op Fifty shades-lingerie met een gratis giftcard van Hunkemöller


Officiële Fifty Shades Freed trailer

Jamie Dornan & Dakota Johnson in Fifty Shades Freed trailer

Onze kinky tortelduifjes Jamie Dornan & Dakota Johnson komen eindelijk tot rust in Fifty Shades Freed. Of toch niet? De huwelijksklokken houden lekker ding Arielle Kebbel niet tegen om root in de ogen van het droomhuwelijk te gooien en Eric Johnson weet ook niet van ophouden. Met andere woorden, drama alom in dit laatste deel van The Fifty Shades-franchise, vanaf 14 februari 2018 in Belgische bioscopen. Geniet na de teaser van de eerste volwaardige Fifty Shades Freed trailer met Dakota Johnson & Jamie Dornan door regisseur James Foley (Confidence).

Lees verder Officiële Fifty Shades Freed trailer


De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise
Sinds de jaren 2000 komen er maar zelden goede seksscènes te voorschijn in blockbusters. Zo zelden dat we blij moeten zijn met films zoals Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker & Fifty Shades Freed. Hate it or love it, op zich kunnen wij de seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise goed pruimen en daarom dachten we deze voor jullie op te lijsten. De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise jullie aangeboden door MoviePulp.be, al 10 jaar de beste recensent in seksscènes in films.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel