WEDSTRIJD: Maak kans op Fifty shades-lingerie met een gratis giftcard van Hunkemöller

Fifty Shades Freed banner

Groot nieuws, MoviePulpers: MoviePulp.be slaat de handen in elkaar met Hunkemöller! Ter gelegenheid van de nieuwe Fifty Shades Freed, zet Hunkemöller zijn Fifty Shades x Hunkemöller-collectie in de kijker en jullie kunnen een kans maken op een gratis giftcard van Hunkemöller om de Private Collection in huis te halen. Hoe 50 Tinten gek kan je wel worden! Zin om de vrouw te verrassen, wil je als MoviePulpster graag een MoviePulper verrassen of trek je graag verleidelijke lingerie aan tijdens de Fifty Shades Freed-filmvertoning? Bekijk dan onderaan hoe je kans kan maken op een Hunkemöller-giftcard.

Ben jij gek op de Fifty Shades-boeken? En helemaal weg van de Fifty Shades-films zoals Fifty Shades of Grey & Fifty Shades Darker? En kan je niet wachten op Fifty Shades Freed die vanaf 7 februari 2018 in de bioscoop draait? Nu kan je zelf in de rol van Anastasia Steele kruipen en jouw eigen Mr. Christian Grey verleiden in een van de spannende en kinky lingerie setjes van Hunkemöller. Ontdek de mooie maar stoute lingerie van de Private collectie onderaan, ontwaak de Ana in jou en maak je eigen Mr. Grey gek!

Hunkemöller’s exclusieve private collectie bestaat uit verleidelijke lingerie zoals kanten bh’s, kinky slipjes en mooie bodies. De private collectie draait helemaal om kant en satijn om je lichaam te onthullen en tegelijkertijd te verbergen wat zorgt voor een spannend effect. De perfecte lingerie voor jouw Fifty Shades-avonturen. Maak je Fifty Shades-look af met een kimono van kant en onze sensuele private geur. Wil je het nog spannender maken en je avond nog meer een Fifty Shades-twist geven? Pak dan uit met stoute accessoires. Boei jouw eigen Mr. Grey met een paar handboeien of laat jezelf blinddoeken zoals Ana met een sexy oogmasker. Ontdek de collectie door op de afbeelding onderaan te klikken.

Hoe maak je kans op een giftcard voor Hunkemöller? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • De carrière van Dakota Johnson is gelanceerd dankzij de Fifty Shades-franchise. Binnenkort zal ze misschien te zien zijn naast onze Vlaamse trots Matthias Schoenaerts. Wat is de titel van deze film met Matthias Schoenaerts & Dakota Johnson in de hoofdrol (tip)?
  • Jamie Dornan heeft ook veel succes gehad dankzij zijn rol als Christian Grey. In welke Netflix-film was hij onlangs te zien (tip)?
  • Wie regisseerde de meeste Fifty Shades-films (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!