Fifty Shades Freed Unveiled Edition recensie

De laatste Fifty Shades Freed recensieFifty Shades Freed **

Regie: James Foley (Confidence, Fifty Shades Darker)

Met Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Callum Keith Rennie, Eloise Mumford, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Luke Grimes,…

Speeltijd: 105′

Ga kijken als je hield van Sex & the City – The Movie & de andere Fifty Shades-films tiens.

Het verhaal: Mr. & Ms. Grey stappen in het huwelijksbootje, maar is Christian in staat zijn kinky verleden op te geven om een stap verder te gaan in zijn relatie?

Dakota Johnson & Jamie Dornan in Fifty Shades Freed

Ons verdict: Van alle 3 Fifty Shades-films moeten we zeggen dat Fifty Shades Freed de franchise in mineur laat eindigen en daar brengt de Unveiled Edition niet veel verandering in. In plaats van meer pikante seksscènes krijgen we enkel maar meer scoops in het huwelijk van de personages door Jamie Dornan & Dakota Johnson met deze Unveiled Edition en dat is betreurend voor een franchise die claimt stout te willen zijn. De pikante scènes in de bioscoopversie waren op zich OK, maar regisseur James Foley trekt een streep door zijn reputatie getrokken na het sterke Confidence om zijn ziel te verkopen aan commerce & winstbejag. Geloof ons, de deletes scènes en de zogenaamde Final Climax brengen weinig extra tegenover meer dan de helft van alle verkoopwebsites zeggen. Laat je dus niet vangen.

Besluit: Sorry koppels, ik wou dat ik kon zeggen dat er meer spanning was te vinden, maar de Vijftig Tinten-franchise eindigt in decrescendo met deze Fifty Shades Freed Unveiled Edition.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter