Tag Archives: seksscene

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise
Sinds de jaren 2000 komen er maar zelden goede seksscènes te voorschijn in blockbusters. Zo zelden dat we blij moeten zijn met films zoals Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker & Fifty Shades Freed. Hate it or love it, op zich kunnen wij de seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise goed pruimen en daarom dachten we deze voor jullie op te lijsten. De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise jullie aangeboden door MoviePulp.be, al 10 jaar de beste recensent in seksscènes in films.

Continue reading De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise

De top 5 grootste orgieën in een film of serie

De top 5 grootste orgieën in een film of serie
Er is weer commotie in katholiek Amerika naar aanleiding van de nieuwste HBO-serie Westworld. Hoewel aangekondigd, is vorige week in aflevering 5 “Contrapasso” de beruchte orgie-scène de lucht in gegaan en vele mensen waren geshockeerd op sociale media. Voor diegenen die Westworld niet volgen, in aflevering 5 brengen William (Jimmi Simpson) & Logan (Ben Barnes) samen met de robothost Dolores (vertolkt door Evan Rachel Wood) een bezoekje aan Pariah, een stad vol dieven & zonde. Het trio komt terecht in een ware orgie, opgezet door Lawrence (Clifton Collins Jr.). Groepsseks is thans geen nieuw gegeven in Hollywood als je denkt aan films zoals Caligula & Eyes Wide Shut. Maar recent zijn er een aantal leuke voorbeelden bijgekomen met HBO’s Westworld, Sausage Party & Netflix’ Sense 8. Dus hoogtijd voor een nieuw overzicht onderaan met de top 5 grootste orgieën in een film of serie!

Continue reading De top 5 grootste orgieën in een film of serie

De top 10 meest stoute seksscènes ooit

Sharon Stone & Michael Douglas in Basic Instinct

Waar zijn de goeie oude tijden, waar ik als klein jongetje vol spanning naar een zalige seksscène mocht kijken. In de jaren ’80 regende het uitdagende seksscènes in de Hollywood blockbusters, maar de laatste tijd is het erg gesteld. Naar mijn bescheiden mening zijn veel te veel sterren te verlegen om zichzelf van hun goede kant te laten tonen (of er is teveel geld mee gemoeid, dat kan ook :-p). Preutse Amerikanen!! Anyway, we dachten daarom een keer de meest memorabele seksscènes op een rijtje te zetten. Zet je schrap, Keira Knightley, want hier kan je nog wat van leren!

Continue reading De top 10 meest stoute seksscènes ooit