Geeft Jessica Biel zich bloot in Powder Blue?

Jessica Biel op haar best

Jessica Biel is binnenkort misschien naakt te bewonderen op het witte doek. In Powder Blue vertolkt de goddelijke actrice immers een stripteaseuse die het hard te verduren krijgt door een aantal mannen van twijfelachtig allooi. De belagers worden gestalte gegeven door bekende namen als Forest Whitaker, Ray Liotta, Kris Kristofferson en Patrick Swayze. Of de welgevormde brunette daadwerkelijk uit de kleren gaat, weten we pas volgend jaar wanneer Powder Blue in de zalen komt. Biel verklaarde onlangs dat ze wel open staat voor de eerste full frontal nude scène uit haar nog jonge carrière. Allen samen: “Vingers kruisen nu!”

Als opwarmertje nog een schroeiend hete foto van de bevallige Jessica Biel.

Jessice Biel van haar mooiste kant :-)

7 thoughts on “Geeft Jessica Biel zich bloot in Powder Blue?”

  1. Toch vraag ik me af of die bovenste foto “echt” is. Wel is Jessica Biel één van de mooiste vrouwen op deze aardbol.

  2. Tegenwoordig weet je nooit of een foto ‘echt’ is maar je moet er in blijven geloven. En misschien ben jij gewoon niet veel gewend Jeroen :-)!

  3. Ik vond ze zeker en vast goed in The Illusionist. Ze heeft gewoon wat meer credibiliteit nodig van diegenen die haar casten. Btw Kenneth, de eerste foto vind ik maar wa vulgair :-p En de 2de, is da echt Jessica Biel?

  4. Vulgair? Valt toch wel mee?

    Tsja ik vond haar aanwezigheid in The Illusionist de film geen goed doen. Ze acteerde niet enorm slecht maar ik had zo 5 andere (en betere) actrices voor deze rol in gedachten.

    En btw, linkje is toegevoegd!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.