Meer over Edge of Tomorrow (film of serie)

Edge of Tomorrow van regisseur Doug Liman met Tom Cruise, Bill Paxton en Emily Blunt. In Edge of Tomorrow zitten Rita en Bill vast in een time loop.

Sean Dhondt interviewt Emily Blunt voor Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow breekt geen potten zoals X-Men: Days of Future Past aan de box office maar de meningen over het internet zijn in het algemeen OK. Desondanks zet 20th Century Fox zijn #SterreninSterrenland sessie verder op Facebook en stuurde niemand anders dan Sean Dhondt om de mooie Emily Blunt te interviewen over haar rol als Rita in Edge of Tomorrow. Geniet onderaan van alle video’s op een rij en hoor de mening van Emily Blunt over Tom Cruise.

Lees verder Sean Dhondt interviewt Emily Blunt voor Edge of Tomorrow

Nieuwe clips van Edge of Tomorrow

Vanaf woensdag is het zo ver: Edge of Tomorrow met Tom Cruise en Emily Blunt lanceert in België. Warner Bros. heeft in de laatste sprint nog even een aantal leuke clips online gegooid. Bekijk de Edge of Tomorrow clips Drop or Die, The Only Rule, Come Find Me en All The Options onderaan en enjoy!

Lees verder Nieuwe clips van Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow ‘Exo Suits’ featurettes

Toegegeven, de Exo Suits vanuit Edge of Tomorrow lijken wel heel hard op deze van Elysium, maar Edge of Tomorrow gaat wel meer in de diepte. Bekijk onderaan interessante featurettes over de Exo Suits in Edge of Tomorrow:

Lees verder Edge of Tomorrow ‘Exo Suits’ featurettes

Edge of Tomorrow trailer

Emily Blunt in Edge of Tomorrow

En het blijft maar indrukwekkende trailers regenen deze week. Vandaag is het de beurt aan Edge of Tomorrow het nieuwste SciFi-spektakel van Doug Liman (Mr. and Mrs. Smith) met Tom Cruise en Emily Blunt. Edge of Tomorrow is nog best te omschrijven als een mengeling van Groundhog Day, Souce Code en Halo. Edge of Tomorrow verschijnt op 6 juni in de Belgische zalen.

Lees verder Edge of Tomorrow trailer

Edge of Tomorrow karakterposters

Tom Cruise en Emily Blunt zitten vast in een timeloop en moeten kost wat kost leren om hun vijanden te verslaan om uit de loop te geraken. Bekijk onderaan de karakterposters van Tom Cruise als Bill Cage en Emily Blunt als Rita Vrataski in Edge of Tomorrow:

Tom Cruise als Bill Cage in Edge of Tomorrow Emily Blunt als Rita Vrataski in Edge of Tomorrow