Tag Archives: Transformers 4 Age of Extinction

Transformers Age of Extinction van regisseur Carl Rinsch met Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor en Stanley Tucci. In Transformers Age of Extinction…

Transformers: Age of Extinction behind-the-scenes featurette voor BluRay & DVD

Het is nog even wachten tot Transformers: Age of Extinction op BluRay & DVD uitkomt in België, maar in de VS hebben ze reeds de eerste behind-the-scenes featurette gelanceerd van deze nieuwe Transformers-film. De film was geen hoogvlieger aan de box office, maar hij was best entertainend (lees onze review hier). Geniet van deze Transformers: Age of Extinction behind-the-scenes featurette voor BluRay & DVD.

Box Office België update (2014 week 29)

Transformers 4: Age of Extinction - Bumblebee banner

Geen verrassing meer deze week! Nadat Step Up All In de show stal vorige week door verrassend op de eerste plaats terecht te komen, walst Transformers: Age of Extinction alle concurrentie voorbij deze week aan de Box Office België. Met een mooie omzet van 673,763 euro komt het in de top 5 van beste openingsweken van 2014 terecht (4de plaats voor Amazing Spider-Man 2). Step Up All In blijft op een 2de plaats staan, lijst wordt verder aangevuld door How to Train Your Dragon 2 & 22 Jump Street. Boyhood kende een magere start met maar 89,405 euro omzet. Maar het kan natuurlijk erger zoals de film Mistaken for Strangers die nog geen 1.000 euro binnenhaalde aan de Belgische bioscoopkassa’s.