Franchise: Ninja Turtles

Teenage Mutant Nina Turtles van regisseur Jonathan Liebesman met Megan Fox, William Fichtner, Whoopi Goldberg en Johnny Knoxville. Teenage Mutant Nina Turtles zijn terug!

Teenage Mutant Ninja Turtles Blu-Ray extra’s

Ninja Turtles & Megan Fox

Drukke winkelstraten, verlichte straten, aanbiedingen langs alle kanten,… Jep, het is weer deze tijd van het jaar en dat is de filmstudio’s ook niet ontgaan. Teenage Mutant Ninja Turtles was misschien onlangs in de bioscoop, maar in de VS kan je hem nu reeds in de winkelrekken terugvinden. Gelegenheid genoeg om wat extra’s van de film op het internet te gooien om de verkoop te stimuleren. Wij moeten wachten tot februari 2015. Voor diegenen die niet graag aan deze spelletjes meedoen, kan je in deze blogpost de extra van Teenage Mutant Ninja Turtles bekijken waaronder een clip aangekondigd door La Fox herself en een leuk 8-Bit cinemafilmpje dat je terug doet denken aan the good old days achter de Nintendo. Enjoy!
Continue reading Teenage Mutant Ninja Turtles Blu-Ray extra’s

MTV Movie Awards trailers van Transformers Age of Extinction, Hercules & Edge of Tomorrow

Transformers: Age of Extinction - Truck

Hercules Movie - TV Spot

Edge of Tomorrow - TV Spot 1 [HD]

Teenage Mutant Ninja Turtles - "Brothers" TV Spot

A Million Ways To Die In The West - TV Spot 2

Teenage Mutant Ninja Turtles trailer

Ninja Turtles banner

Megan Fox is back ! Euh, sorry, de Teenage Mutant Nina Turtles zijn terug, powered by the master of action Michael Bay!! Regisseur van dienst is (Wrath of the Titans, World Invasion: Battle Los Angeles) en hij wist onder meer , , , en te strikken voor de film. Ware nostalgie binnenkort op het witte doek. Enjoy!
Continue reading Teenage Mutant Ninja Turtles trailer