Meer over Ninja Turtles (film of serie)

Teenage Mutant Nina Turtles van regisseur Jonathan Liebesman met Megan Fox, William Fichtner, Whoopi Goldberg en Johnny Knoxville. Teenage Mutant Nina Turtles zijn terug!

Teenage Mutant Ninja Turtles Blu-Ray extra’s

Ninja Turtles & Megan Fox

Drukke winkelstraten, verlichte straten, aanbiedingen langs alle kanten,… Jep, het is weer deze tijd van het jaar en dat is de filmstudio’s ook niet ontgaan. Teenage Mutant Ninja Turtles was misschien onlangs in de bioscoop, maar in de VS kan je hem nu reeds in de winkelrekken terugvinden. Gelegenheid genoeg om wat extra’s van de film op het internet te gooien om de verkoop te stimuleren. Wij moeten wachten tot februari 2015. Voor diegenen die niet graag aan deze spelletjes meedoen, kan je in deze blogpost de extra van Teenage Mutant Ninja Turtles bekijken waaronder een clip aangekondigd door La Fox herself en een leuk 8-Bit cinemafilmpje dat je terug doet denken aan the good old days achter de Nintendo. Enjoy!
Lees verder Teenage Mutant Ninja Turtles Blu-Ray extra’s

Alle motion posters van Ninja Turtles op een rij

Beetje onduidelijk in een YouTube-player, maar in deze post krijg je een overzicht van alle motion posters van Leonardo, Raphael, Michelango & Donatello voor de nieuwste Ninja Turtles film. Enjoy!

Lees verder Alle motion posters van Ninja Turtles op een rij

Teenage Mutant Ninja Turtles trailer

Ninja Turtles banner

Megan Fox is back ! Euh, sorry, de Teenage Mutant Nina Turtles zijn terug, powered by the master of action Michael Bay!! Regisseur van dienst is (Wrath of the Titans, World Invasion: Battle Los Angeles) en hij wist onder meer , , , en te strikken voor de film. Ware nostalgie binnenkort op het witte doek. Enjoy!
Lees verder Teenage Mutant Ninja Turtles trailer