Dit zijn de Vlaamse stemmen van Mitchells tegen de machines op Netflix België

Dit zijn de Vlaamse stemmen van De Mitchells tegen de machines op Netflix België

De makers van Spider-Man Een Nieuw Universum & The LEGO Movie,  Phil Lord & Christopher Miller, sloten een deal met Netflix op hun nieuwste (komische) animatiefilm Mitchells tegen de machines (voorheen Connected) naar Belgische huiskamers te brengen. De Nederlandstalige versie van De Mitchells tegen de machines trailer kan je onderaan bekijken en in zijn geheel vanaf 30 april 2021 op Netflix België! Ook goed nieuws is dat we een Vlaamse stemmencast krijgen, gezien de animatiefilm normaal gepland was voor Belgische bioscopen.

Eindelijk de eerste Vlaamse stemmencast voor een animatiefilm op Netflix! Dit zijn de Vlaamse castleden die hun stem ontleenden aan de personages: Pieter Jan de Smet is Rick, Gloria Monserez is Katie, Ini Massez is Linda, Youssef El Kaouakibi is Aaron, Jenne Decleir is Mark, Katrien De Becker is Pal, Juan Gerlo is Eric en oud bekende Govert Deploige neemt de regie op zich alsook een gast rol als Deborah Bot.

De Mitchells tegen de machines | Officiële trailer | Netflix

SYNOPSIS: The Mitchells vs. The Machines vertelt het verhaal van een doorsnee gezin dat de wereld van een robot apocalypse moet redden. Heel normaal, toch?! Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. De reis is een totaal fiasco en wordt alleen maar erger wanneer het gezin plotseling midden in een ware robot opstand terechtkomt.

De Mitchells tegen de machines is niet te zien in Belgische bioscopen, maar is integraal te zien vanaf 30 april 2021 op Netflix België!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.