Dit zijn de Vlaamse stemmen van Boss Baby 2: Familiezaken

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Boss Baby 2 Familiezaken

Playtime is over! De bekendste babies slaan opnieuw toe in het langverwachte vervolg van Dreamworks Animation’s Boss Baby die van Netflix opnieuw naar het grote scherm komt. In de Engelstalige versie is Alec Baldwin terug van de partij, maar in de Vlaamse versie krijgen we Tom Van Bauwel (Baantjer het Begin, Professor T) terug samen met grote namen zoals Geert Van Rampelberg (Black-Out, Croods 2: Een Nieuw Begin), Maaike Cafmeyer (De Twaalf, Mijn Slechtste Beste Vriendin), Peter Van den Begin (Fair Trade S2, Dode Hoek), Lucas Van den Eynde (Glad IJs) & Hilde De Baerdemaker (Mijn Vader is een Saucisse).

De volledige Vlaamse stemmencast van Boss Baby: Familiezaken luidt als volgend: Bart Hollanders, Tom Van Bauwel, Peter Van den Begin, Emilie De Roo, Pixie De Winter, Hilde De Baerdemaker, Geert Van Rampelberg, Maaike Cafmeyer, Lucas Van den Eynde, Henri Medard Nlandu & Renée Van Riet. Er komen dus heel wat namen van voorheen terug, wat goed is voor de continuïteit.

In het vervolg op DreamWorks Animation’s Oscar®-genomineerde blockbuster komedie zijn de Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader, Ted is de directeur van een bedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen … en een nieuw familiebedrijf te inspireren. Tim en zijn vrouw, Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in de buitenwijken met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is in het prestigieuze Acorn Center voor gevorderde kinderen, idoliseert haar oom Ted en wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds in contact staat met zijn overactieve jeugdige verbeelding, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en een normale jeugd misloopt. Wanneer baby Tina onthult dat ze een top geheim agente is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en zijn mysterieuze stichter, Dr. Edwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren herenigen, hen leiden om de betekenis van familie te herwaarderen en te leren wat echt belangrijk is in het leven.

Boss Baby Familiezaken is beschikbaar in Belgische bioscopen vanaf 21 juli 2021.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter