Bad Neighbours review

Neighbors posterBad Neighbours ** 1/2

Regie: (Yes Man, Get Him to the Greek)

Met , , , , ,…

Speeltijd: 97′

Ga kijken naar andere hedendaagse Amerikaanse komedies zoals We’re The Millers en Ted.

Het verhaal: Kersverse ouders Mac & Kelly Radner gaan hun nieuwe leven in en spenderen hun fortuin aan een huisje om hun dochtertje Stella veilig te laten opgroeien. Op een dag krijgen ze nieuwe buren: het nieuwe huis wordt verkocht aan het studentenhuis Delta Psi met aan het hoofd Teddy & Pete als president & vice-president. Teddy en zijn crew staan gekend voor hun jaren ervaring in het organiseren van de wildste feestjes op de campus…

Zac Efron, Seth Rogen en ... in Bad Neighbors

Ons verdict: Geheel onverwacht scoorde deze Bad Neighbours heel goed in België de voorbije weken en de redactie van MoviePulp ging daarom op zoek naar het succes achter deze nieuwe Hollywoodproductie met één van de nieuwere talenten in Amerikaanse komedie, Seth Rogen. Sommige critici zullen Seth’s grappen niet echt appreciëren, maar het grotendeel van de bioscoopgangers aanzien zijn humor als heerlijk opbouwend & lichtverteerbaar. Samen met het toegankelijk onderwerp om deze film met een grote vriendenkring te gaan kijken, verklaart dit het succes aan de box office van Bad Neighbours.

Rogen zette een aangename prestatie neer in films zoals Superbad, Kung Fu Panda & The 40 Year Old Virgin en het publiek weet dit wel te pruimen. Met Bad Neighbours zet Seth Rogen zijn stempel verder door en samen met de immens populaire Zac Efron en Australische mooie Rose Byrne bouwt hij een aantal hilarische scènes op (ik denk maar aan de airbag scène en scènes rond borstvoeding). Heerlijk leedvermaak, maar daar blijft het ook bij. Wat je in de trailers te zien krijgt, is zowat het beste wat de film te bieden heeft en dat is spijtig. De flow van de film zat goed maar een opvallend goed mopje die niet in de trailers voorkwam, mocht er zeker wel zijn om deze film echt goed te vinden. Bad Neighbours haalt dus op deze manier niet het niveau van bvb. Ted vorig jaar, maar dat zal regisseur een worst wezen met zulke opbrengstcijfers.

Kortom, Bad Neighbours heeft Seth Rogen written all over it. Bekijk onderaan van de clips Mac & Kelly meet their new neighbors, Delta Psi has the upper hand & That’s not a balloon en geniet binnenkort van deze film op de sofa achter de televisie:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

5 gedachten op “Bad Neighbours review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter