Ted review

Ted ****

Regie: Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad!)

Met Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Norah Jones, Ryan Reynolds,…

Speeltijd: 106′

Ga kijken als je hield van Due Date en Friends with Benefits.

Het verhaal: John Bennett is een eenzame kleine jongen die wenst dat zijn beste vriend en teddybeer Ted tot leven komt. Dankzij een vallende ster komt zijn wens ter vervulling en Ted groeit samen op met de dolgelukkige John. Maar wat gaat dat geven als Ted samen met John opgroeit en even volwassen wordt?
Ons verdict: Doordat de schaterlach komedies zoals American Pie: Reunion & The Dictator niet presteren naar verwachting, komen er mogelijkheden voor nieuwe films en concepten om door te breken. Regisseur Seth MacFarlane, één van de creative minds achter Family Guy zag zijn opportuniteit en creëerde Ted. Het resultaat is samen te vatten in een paar woorden: Teddy Bears gone wild! Dat Ted een schot in de roos ging zijn, kon je al afleiden uit de zalige trailers die voorafgingen en de film heeft meer te bieden dan dat, met zeker een stuk of 3 hilarische scènes. De animatie achter Ted is verbluffend en van hoge standaard met de stem van de regisseur die perfect bij het personage past. Toch liep niet alles van een leien dakje in Ted: vooral de presentatie van de hoofdacteur Mark Wahlberg was te droog en inhoudsloos. Mila Kunis zetten na Friends with Benefits wederom een erbarmelijke prestatie neer. Alles gaat en staat dus met het hoofdpersonage Ted in deze film.

Kortom, Ted is een must-see voor iedere volwassenen met een gevoel voor humor. Bekijk onderaan een aantal clips uit Ted:

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter