Deze maand op Netflix België (juli & augustus 2015)

Neflix new interface

MoviePulpers! De zomer is er, de vakantie is er en er is Netflix! Tijd om met z’n allen te binch-watchen en de Netflix-bibliotheek te verslinden. Gezien de zomerperiode zet MoviePulp jullie extra in de watten om een resem uitgebreide films en series aan te raden. Voor juli en augustus stellen we de volgende series / films voor: Elysium, Despicable Me 2, Nightcrawler, Californication, V for Vendetta, On The Road, The Terminator, 300, Ocean’s Eleven, Californication & Lost.

ELYSIUM

Elysium op Netflix België

De eerste telg in onze lijst aanraders is Elysium. De film van regisseur Neill Blomkamp met een voortreffelijke Matt Damon kent een gekende en unieke stijl die we kennen uit District 9. Samen met Jodie Foster krijg je een actiefilm die je op de tippen van de tenen laat staan.

NIGHTCRAWLER

Nightcrawler op Netflix

Ben je op zoek naar een grellige film waarin een acteur volledig opgaat in zijn personage? Dan is Nightcrawler je ding! Jake Gyllenhaal speelt het uitschot van de maatschappij die de gruw op de straat tot het nieuws brengt. Een absolute aanrader op Netflix België.

DESPICABLE ME 2

Despicable Me 2 op Netflix België

De Minions veroveren België, dus hoogtijd om deze Despicable Me 2 nog eens boven te halen uit de bibliotheek van Netflix België. Hoogtepunten van deze animatiefilm: de grappige stem van Steve Carell als Gru, Kristen Wiig als de hyperkinetische Lucy & Benjamin Bratt als El Macho.

CALIFORNICATION

Californication op Netflix België

Sex, Drugs & Rock ‘n Roll beleven als schrijver? Dat enkel Hank Moody! De hitserie Californication heeft maar liefst 7 seizoenen die integraal te kijken zijn op Netflix België en featuret een David Duchovny in zijn beste rol ooit na X-Files. Oh ja, en een heleboel bloot natuurlijk (Netflix, what else?)

V FOR VENDETTA

V for Vendetta op Netflix België

Haleluja, de bibliotheek van Netflix barst van de filmklassiekers! Alsook hebben ze deze V for Vendetta, één van zijn lievelingsfilms aller tijde. Deze door de Wachowski’s geproduceerde afgeleide van George Orwell’s 1984 heeft een schitterende cast van Hugo Weaving & Natalie Portman die niet bang zijn om een Guy Fawkes-masker op te zetten tegen de regering. Misschien iets voor de Grieken of was Anonymous hen voor?

ON THE ROAD

On The Road op Netflix België

On The Road is een film die door de hele filmindustrie vol sequels & blockbusters vergeten werd aan de Box Office België in 2012. MoviePulp nam de tijd om hem te kijken en is een perfect product om te streamen op Netflix België. De cast van Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, Amy Adams, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Tom Sturridge & Elisabeth Moss brengen een mooie ode aan de Beatnik-generatie, een tijd vol wilde feestjes en roadshows.

THE TERMINATOR

Terminator op Netflix België

He’ll Be Back? Yes, Arnold is back in Terminator Genisys en brengt een ode aan de klassieker uit 1984. Het beste deel Terminator 2: Judgement Day vind je spijtig genoeg niet terug op Netflix België, maar Terminator 3: Rise of the Machines & Terminator Salvation kan je dan weer wel terugvinden. Gooi jezelf dus in de franchise dankzij Netflix België!

300

300 op Netflix België

Visueel was 300 het verbluffenste werk dat Zack Snyder ooit heeft gebracht en samen met het acteerwerk van Gerard Butler, Lena Headey en een heleboel gespierde macho’s heeft deze film alles om je weer top of the world te krijgen. This is Sparta!

OCEAN’S ELEVEN

Ocean's Eleven op Netflix België

Deze Ocean’s Eleven door Steven Soderbergh kwam in zoals een bom in begin jaren 2000 dankzij de mooie gezichten van George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon & Julia Roberts. Anno 2015 is deze film ondanks het feit dat hij platgedraaid is op de televisie nog steeds de moeite om te zien op Netflix België.

LOST

Lost op Netflix België

Velen hebben een haat-liefde-verhouding met deze hitserie, maar Lost blijft in mijn ogen nog steeds het meest geslaagde werk dat er ooit voor de televisie is gemaakt. Een fictieproject dat in het nasleep van het reality-TV genre tot stand kwam, voelt zo spontaan aan dat de bedenkers J.J. Abrams, Jeffrey Lieber & Damon Lindelof er zelfs soms geen plan voor hadden. Maar toch blijft het entertainen en de geheimzinnigheid gaat nooit voorbij. Als je nooit de tijd hebt genomen om deze serie te bekijken, dan is het nu de moment dankzij Netflix België.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter