Deze maand op Netflix België (september 2016)

Deze maand op Netflix België (september 2016)

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en dat betekent een nieuw televisieseizoen! Netflix heeft na zijn zomerse update weer wat nieuws in petto voor het najaar van 2016. We mogen niet vergeten dat het 2de seizoen van Narcos in september van start zal gaan, maar ook films zoals de Star Wars-saga, Zero Dark Thirty & The Big Short werden toegevoegd aan de bibliotheek. Deze behoren dan ook integraal tot onze aanraders van september 2016 op Netflix België!

NARCOS S2

Narcos S2 banner

De jacht op Pablo Escobar gaat verder met dit 2de seizoen van Narcos! Wagner Moura neemt zijn legendarische rol terug op, terwijl Boyd Holbrook & Pedro Pascal hem op de hielen zit. There is no business like blow business…

THE COMPLETE STAR WARS SAGA

star-wars-7-banner

Voor de volgers van deze blog mag het geen verrassing zijn dat de Star Wars-saga één van de favoriete franchises is van Dax, één van de founders van MoviePulp.be. We zijn dan ook superblij dat de hele saga van Star Wars met Star Wars VII: The Force Awakens terug te vinden is op Netflix België. In december krijgen we bovendien de terugkeer van Darth Vader in Rogue One: A Star Wars story, dus het wordt tijd om de saga tot in de puntjes te kennen! Wie nog overhaald moet worden om deze hele saga te bekijken, kan best onze review van de complete saga lezen.

THE BIG SHORT

The Big Short banner

Weer een leuke blockbuster die de Netflix België-bibliotheek in vliegt: The Big Short. Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling & Steve Carell schitteren in deze film uit 2015 over de recentste financiële crisis. Absoluut de moeite waard op te bekijken op Netflix België.

ZERO DARK THIRTY

Jessica Chastain in Zero Dark Thirty

Tot slot, één van de favoriete films van Kenneth, één van de founders van MoviePulp.be, is ook te vinden op Netflix België: Zero Dark Thirty. Regisseur Kathryn Bigelow stuurt in deze film rond de jacht op Osama Bin Laden nieuwe namen aan zoals Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton, Chris Pratt & Kyle Chandler aan en (her)lanceert hun carrières. Een absolute aanrader voor een moody weekavond.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.