Franchise: Man of Steel

Christopher Nolan steekt zijn neus niet in DC Comics Universe

nolan

Cinemagenie Christopher Nolan en zijn broer / screenwriter Jonathan Nolan hebben in een interview bekend gemaakt dat ze niets te maken zullen hebben met de toekomstige DC Comics films van Warner Bros. Met andere woorden, de bedenkers van The Dark Knight franchise en diegenen die de aanzet tot Justice League hebben gebracht met Man of Steel onttrekken zich volledig uit de DC Comics Cinematic Universe. Dit is een stevige dreun voor Warner Bros., Zack Snyder en DC Comics die gezien de concurrent van Marvel maar beter op hun hoede kunnen blijven. Laat staan de talloze fans van de Nolans die graag in het stripboekverfilmingsgenre de nodige ernst en finesse willen zien. Momenteel wordt er volop gefocust op INTERSTELLAR, de gewaagde nieuwe zet van Christopher Nolan die in november het licht zal zien in de Belgische bioscopen.

Box Office België update (2013 week 25)

Man of Steel banner

Man of Steel, volgens MoviePulp de beste film van het jaar haalde After Earth vorige week van de troon in de Belgische cinematop. Het sleepte weliswaar een teleurstellende 930.000 dollar binnen in de eerste week en behoort daardoor bij de subtop van het jaar. Het moest Fast & Furious 6, The Hangover Part III en Iron Man 3 voor laten, films die allemaal boven het miljoen dolar behaalde dit jaar. Inmiddels komt Fast & Furious 6 aardig in de buurt om de film van jaar te worden: het staat nog maar 200.000 dollar achter op The Croods die dit jaar 4,268,029 dollar opbracht.
Soldier of Steel campagne

Solder of Steel campagne met Man of Steel footageAmerika toont zijn spierballen wel vaker in de wereldpolitiek, maar ook Hollywood is niet vies van even stoer uit de hoek te komen. Footage van Zack Snyder’s Man of Steel werd zo gebruikt in een promotiecampagne om de National Guard van de Verenigde Staten in een goed daglicht te brengen. Neem zeker eens een kijkje op SolderOfSteel.com voor de extra beelden die deze campagne met zich mee brengt voor Man of Steel. Onderaan een aantal video’s van de toffe viral website rond de film!

Lees verder Soldier of Steel campagne


Finale trailer Man of Steel

Henry Cavill als Superman in Man of Steel

Hadden we al gemeld dat de nieuwste reïncarnatie van de godfather aller superhelden, Superman er geweldig uitziet. Welaan dan, voor Man of Steel kregen regisseur Zack Snyder en producent/scriptschrijver Christopher Nolan een monsterbudget van meer dan 200 miljoen dollar en een cast om vingers en duimen van af likken, met op kop Henry Cavill (Superman/Clark Kent), Amy Adams (Lois Lane), Russell Crowe (Jor-El), Kevin Costner (pa Kent), Diane Lane (ma Kent), Laurence Fishburne (Perry White) en de geweldige Michael Channon (slechterik Generaal Zod). Man Of Steel vliegt op 19 juni de Belgische multiplexen binnen, en onze kop er af als dit geen epische blockbuster van formaat wordt. Geniet van de beste Man of Steel trailer tot op heden.

Lees verder Finale trailer Man of Steel

Nieuwe Man of Steel ‘You Are Not Alone’ videoboodschap

Henry Cavill als Super-Man of Kal-El in Man of SteelMan Of Steel, de nieuwe Superman-film die buiten het universum moet beschouwd worden als de Batman Trilogie (aldus Christopher Nolan en Producer Chris Roven) begint nu helemaal los te komen. Je kan deze keer profiteren van de viral videofootage ‘ You Are Not Alone’ met een waarschuwing van General Zod aan de Aardebewoners om Kal-El over te dragen:

Lees verder Nieuwe Man of Steel ‘You Are Not Alone’ videoboodschap

Man of Steel trailer

Het regent dezer dagen trailers voor peperdure blockbusters, maar afgezien van Star Trek Into Darkness kon nog geen enkele ons echt overtuigen. Enter Superman die met Man of Steel hopelijk eindelijk de film krijgt die hij verdient. De line-up is dan ook indrukwekkend. Regisseur Zack Snyder bewees met Watchmen het superhelden genre in de vingers te hebben. Het scenario vloeide uit de pen van Batman-schrijver David S. Goyer. Bovendien overzag Christopher Nolan de gehele productie. Henry Cavill oogt overtuigend als de man van staal. En ook de rest van de cast is overladen met talent: Amy Adams (Lois Lane), Russell Crowe (Jor-El), Kevin Costner (pa Kent), Diane Lane (ma Kent), Laurence Fishburne (Daily Planet hoofdredacteur Perry White) en de geweldige Michael Shannon (de boosaardige Generaal Zod). Man of Steel vliegt de Belgische multiplexen binnen op 19 juni.

Lees verder Man of Steel trailer