Zack Snyder voor Justice League, maar Joss Whedon neemt tijdelijk over

Justice League figuren op een rijDe regisseur van Man of Steel en 300 Zack Snyder zal de moeilijke regie op zich nemen om de DC Comics-wereld bij elkaar te brengen in een Justice League-film. Hierbij bevestigt Warner Bros. eindelijk dat ze de concurrentie aangaan met Marvel, maar officieel gaan ze de data van niet laten samenlopen met deze van The Avengers 2: Age of Ultron. We weten dat deze film reeds Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) zal integreren in het verhaal, maar ook Cyborg (vertolkt door Ray Fisher) werd onlangs aangekondigd. Justice League was een stripboek in de jaren ’60 die de superhelden Batman, Superman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman en Aquaman bij elkaar brachten. David S. Goyer is van de partij om het verhaal te schrijven. Wat vinden jullie van de casting? Een goede keuze? En welke superhelden willen jullie nog in de film krijgen?

BREAKING: wegens familiedrama neemt regisseur Joss Whedon over. Zack Snyder‘s dochter pleegde zelfmoord een aantal maanden terug en gezien Justice League in post-productie is, gaan zijn vrouw en hem tijd nemen om het verlies te verwerken. Joss Whedon neemt de fakkel tijdelijk over door zijn recente aanstelling als regisseur van Batgirl en weet op deze aparte manier zowel een Justice League als The Avengers-productie te leiden.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Zack Snyder voor Justice League, maar Joss Whedon neemt tijdelijk over”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter