Huisdiergeheimen recensie

Huisdiergeheimen posterHuisdiergeheimen**

Regie: Chris Renaud (Despicable Me)

Met Vlaamse stemmen van Sven De Leijer, Sebastien Dewaele, Eline De Munck, Bart Cannaerts, Sean D’hondt, Walter Baele, Isabelle Van Hecke, Erhan Demerici, Bert Huyzentruyt, Zoë Thielemans, Warre Borgmans & Joris Hessels. Met de originele stemmen van Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress & Albert Brooks.

Speeltijd: 97′

Ga kijken als je hield van Despicable Me 2 & The Minions.

Het verhaal: Heb je jezelf ooit afgevraagd waar alle huisdieren zijn als de mensen aan het werk zijn?

Max, Gidget, Sneeuwbal & co in Huisdiergeheimen

Ons verdict: Illumination Studios heeft met The Minions een nieuwe franchise te pakken die kinderen in de ban houdt. Sterk werk, gezien de hoge concurrentie van DreamWorks & Walt Disney in deze sector, maar met een goed concept kan je het dus ver scoren. Een animatiestudio kan weliswaar niet van 1 stel figuren overleven, dus komen ze met een nieuwe groep personages: de huisdieren uit The Secret Life of Pets.

Max, Gidget, Sneeuwbal en co proberen het publiek te bekoren en slagen daar aardig in door hun grappige stoten. Echter worden ze door het animatiestudio in zo’n saai verhaal gestopt dat je het onmogelijk serieus kan nemen. De animatie is goed te noemen, maar niet op hetzelfde niveau als andere concurrenten in zijn genre.

Kortom, Huisdiergeheimen is perfect voer voor de kleinsten onder ons, maar voor de ouders wordt het genieten van de grappige stoten van de nieuwe figuren.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

6 gedachten op “Huisdiergeheimen recensie”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter