Aline Goffin & Elke Buyle zijn terug als de Vlaamse stemmen van Frozen 2

Frozen 2 banner

Disney België brengt de hele Vlaamse stemmencast terug van Frozen voor het nieuwe Frozen 2. Dat betekent dus ook dat Aline Goffin & Elke Buyle terug zijn als Anna & Elsa, Govert Deploige (De Grinch, Ralph Breaks the Internet) is terug als Olaf & Guilaumme Devos als Kristoff.

Verder zijn er nieuwe namen zoals Ivan Pecnik (Corgi, Asterix en het Geheim van de Toverdrank) als luitenant Mattias, Jasmine Jaspers als koningin Iduna, Dieter Troubleyn (Bigfoot Junior, Cars 3) als koning Agnarr, Pieter Klinck als Ryder, Sara Gracia Santacreu als Honingmarijn, Ron Cornet als Koning Runeard, Anton Cogen als Pabbie, Ludo Hellinx (Hotel Transsylvanië 3) als de Northuldra Leider, Sophia Couvreur als de kleine Anna & Eva Mertens als de kleine Elsa. Verder horen we ook nog ‘debutanten’ zoals Cathy Petit (De Playmobil-film), Dimitri Verhoeven (Lego Ninjago-film), Andres Vercoutere, Chantal Kashala, Gerdy Swennen, Karina Mertens, Lotte De Clerck, Rudi Giron & Tim Saey aan het werk.

Laat het verleden los. Bepaal jouw toe. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf & Sven verlaten Arendelle om te reizen naar het betoverd bos in het verre Noorden. Ze gingen op zoek naar de oorsprong van Elsa’s krachten om hun koninkrijk te redden van een vreemde aardbeving.

De Vlaamse stemmenregie is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Anne Mie Gils & Marie Van den Bogaert. Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de Belgische bioscopen.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.