Laura Tesoro & Jonas Vermeulen komen terug voor Trolls Wereldtour

Trolls 2 Wereldtour banner

Sony Pictures Belgium bevestigt in de naam van Universal Pictures dat de originele Vlaamse stemmencast van Trolls terug is voor het vervolg van Trolls 2. Trolls Wereldtour zal dus Laura Tesoro & Jonas Vermeulen in de hoofdcast hebben als Poppy & Knoest. Trolls 2 Wereldtour wordt verwacht op 25 maart 2020.

Wel vrienden, hebben jullie ook te veel trieste films vol met depressieve antihelden gezien? Het is tijd om wat zon in jullie leven te brengen! Trolls is terug en neemt je mee op een wereldreis vol gekke ontmoetingen, sprankelende kleuren en vooral… veel muziek!

SYNOPSIS: Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een all-star vervolg op de 2016 geanimeerde musicale hit van Dreamworks: Trolls Wereldtour. In een avontuur dat hen veel verder brengt dan wat ze al eerder wisten, ontdekken Poppy (Kendrick) en Branch (Timberlake) dat ze maar één van de zes verschillende Troll-stammen zijn, verspreid over zes verschillende landen en toegewijd aan zes soorten muziek: Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt om veel groter en veel luider te worden. Een lid van de hard-rock royalty, Queen Barb (Rachel Bloom), bijgestaan door haar vader King Thrash (Ozzy Osbourne), wil alle andere soorten muziek vernietigen om de rock te laten regeren. Met het lot van de wereld op het spel, zijn Poppy en Branch, samen met hun vrienden – Biggie (James Corden), Chenille (Caroline Hjelt), Satin (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) en Guy Diamond (Kunal Nayyar) – op pad gegaan om alle andere landen te bezoeken om de trollen te verenigen in harmonie tegen Barb.
De leden van de cast uit de verschillende muziekstammen is een van de grootste en meest geprezen muzikale talentengroepen die ooit voor een animatiefilm zijn bijeengekomen. Uit het land van Funk komen Mary J. Blige, George Clinton en Anderson Paak, Kelly Clarkson als Delta Dawn vertegenwoordigt Country, vergezeld van Sam Rockwell als Hickory en Flula Borg als Dickory. J Balvin brengt Reggaeton, terwijl Ester Dean zich bij de Pop-stam voegt. Anthony Ramos brengt het ritme van Techno en Jamie Dornan neemt de gladde jazz over. De wereldberoemde dirigent en violist Gustavo Dudamel treedt op als Trollzart en Charlyne Yi in Pennywhistle in klassiek gebied. Kenan Thompson rapt als een pasgeboren hip-hop Trol genaamd Tiny Diamond.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter