De We Love Cinema Days gaan dit jaar door van 21 tot 24 september 2022

MoviePulpers, het is zomer, corona is voorbij maar de oorlog in Oekraïne hakt in ons budget. Damn you, Poetin!!! Gelukkig kunnen we nog op BNP Paribas Fortis België rekenen die blijft investeren in de lokale filmindustrie samen met de bioscoopuitbaters. Ook dit jaar gaan de WE LOVE CINEMA DAYS mede op initiatief van een groot deel van de lokale bioscopen, opnieuw 4 dagen lang door, nl. van woensdag 21 tot en met 24 september 2022. Ter gelegenheid van dit geweldige filmevent kan iedereen alle films ontdekken aan het unieke tarief van 6 euro per film per persoon!

https://www.instagram.com/p/CUaMPKfqao9/?utm_source=ig_web_copy_link

Voor de exploitanten vormen de WE LOVE CINEMA DAYS het ideale moment om de filmherfst te starten. Tijdens deze 4 dagen kan elke filmliefhebber naar hartenlust de films ontdekken die hij tijdens de zomer gemist heeft, de aangekondigde films voor het eerst bekijken of beginnen te watertanden bij de trailers van de nieuwste blockbusters die eind 2022 geprogrammeerd staan. In augustus 2022 worden de bioscoopzalen alsook de geprogrammeerde films voorgesteld, maar hou rekening met de volgende titels:

De WE LOVE CINEMA DAYS is een initiatief van de Belgische exploitanten met de logistieke steun van Brightfish en de financiële steun van BNP PARIBAS FORTIS. Meer dan ooit willen filmliefhebbers immers gaan voor de ultieme filmervaring in de bioscoop. Dit jaar staan er bovendien tal van randanimaties gepland die dit vierdaagse filmmoment nog feestelijker maken. (animaties en wedstrijden).

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.