Dieter Troubleyn & Eline De Munck zijn terug als de Vlaamse stemmen van Ted en de Magische Smaragd

Dieter Troubleyn & Eline De Munck zijn terug als de Vlaamse stemmen van TED & de Magische Smaragd

Het is bakken en braden dezerdage, MoviePulpers. Hoewel reizen als het eerste op velen hun wishlist zullen staan, brengen lokale bioscopen best verkoeling samen met openbare zwembaden & provinciale domeinen. De kleintjes onder ons kunnen vanaf eind augustus kijken naar de 3de Ted-film getiteld Ted en de Magische Smaragd en daarbij komen Dieter Troubleyn & Eline De Munck voor de 3de keer terug!

Dieter Troubleyn & Eline De Munck zijn dus opnieuw terug als Ted & Sara, maar we krijgen ook An Vanderstighelen, Deborah de Ridder, Dimitri Verhoeven, Fleur Brusselmans, Joost Claes, Karina Mertens, Martijn Claes, Marc Coessens & Maja Van Honste te horen in de nieuwe animatiefilm van Spaanse makelij.

Ted zijn droom is erkend te worden als een groot archeoloog, maar al zijn pogingen om geaccepteerd te worden door Ryan, de briljante expeditieleider, en zijn collega’s lopen uit op een fiasco. Door een sarcofaag te openen, ontketent hij een vloek die het leven van zijn vrienden in gevaar zal brengen. Om de vloek te stoppen en Mummie, Jeff en Belzoni te redden, beginnen Ted en Sara aan nieuwe avonturen die hen van Mexico naar Chicago en van Parijs naar Egypte zullen brengen. Op deze gevaarlijke reis kruist Ted zijn pad met Agent Ramirez en Victoria Moon, een expert in het occulte.

TED en de Magische Smaragd is vanaf 24 augustus 2022 te zien in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.