Disney Plus logo blauw

Disney Plus België start op 15 september 2020

Beste streaming fans, er is licht aan het einde van de tunnel. Disney Plus is gelanceerd in de VS & Nederland zoals jullie weten, maar het ziet er naar uit dat we ook weten wanneer de dienst naar België komt! Op 24 maart 2020 lanceert Disney Plus in grote Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland,  Zwitserland & Oostenrijk. Andere Europese markten waaronder België, Noorwegen, Zweden, Finland & Portugal zullen lanceren op 15 september 2020.

Bekijk de Belgische berichten van Disney Plus België hier:

Europese lanceringsbericht vind je onderaan.

De dienst zal 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar kosten om toegang te krijgen tot de wereld van Marvel, Star Wars, Pixar & meer. De apps kan je hier downloaden:

OPGELET: Registreer alleen via de officiële website van DisneyPlus.com. Je kan klikken op voorgaande link om verder te gaan.

In het verleden was er fraude aan de gang met zogenaamde beta-testers voor België. Let dus op voor valse berichten van de website disneybetatest.com op sociale media zoals deze van Facebook-pagina DisneyPlus.be & Disneybeta.be.

Disney Plus gaat ook een VIP-toegang introduceren om zijn allergrootste blockbusters zoals Mulan te lanceren aan een premiumprijs van 21,99 euro per film. Lees hier meer over!

Wat kan je allemaal zien op Disney Plus België?

Op Disney Plus krijg je quasi de hele (familievriendelijke) bibliotheek van Disney & 20th Century Studios te zien. Dat zijn meer dan 1.000 titels en een aantal Original-series zoals The Mandalorian & binnenkort Marvel-series zoals Falcon & The Winter Soldier, WandaVision, Ms. Marvel, SheHulk en meer. Als films krijg je o.m. films te zien zoals Lady & the Tramp, Togo, Stargirl, Timmy Failure, The One and Only Ivan, Mulan, Hamilton, Black is King, Artemis Fowl en meer. Alle Star Wars-films kan je terugvinden op Disney Plus en ook het X-Men-universum & de hele Marvel Cinematic Universe is terug te vinden behalve de Spider-Man-films (deze vind je momenteel terug op Streamz). Tot slot zijn ook alle cartoons van Disney & Pixar terug te vinden op Disney Plus België en heel wat documentaires van National Geographic.

Handige links voor de Disney Plus-gebruiker:

  • Een mooi overzicht van Disney & 20th Century Studios titels op Disney Plus België kan je hier terugvinden.
  • Het hele streamingaanbod van België kan je hier terugvinden.
  • Onze recensies over Disney Plus-series & -films kan je hier teruglezen.
  • Alle laatste nieuwtjes, posters, trailer en meer kan je in onze categorie over Disney Plus België terugvinden.

Happy streaming, MoviePulper!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter