Gaan Adil El Arbi & Bilall Fallah aan het werk voor Ms. Marvel op Disney Plus België?

Het gaat al een tijdje de ronde dat Belgische regisseursduo Adil El Arbi & Bilall Fallah (Bad Boys for Life, Snowfall, BLACK, Patser) in gesprek zijn met Marvel Studios, maar nu lijkt er ook schot in de zaak te komen. Het duo mag dan misschien nog geen al te grote inkomsten hebben gehad in België voor Bad Boys for Life en onzekerheid ervaren door de coronacrisis over Beverly Hills Cop 4 & zelfs Bad Boys 4, maar daar komt verandering in nu hun namen genoemd worden voor de nieuwe Marvel-serie Ms. Marvel op Disney Plus. Geen Blade dus, maar eerder het verhaal van Kamala Khan, de eerste moslim-superheldin in de MCU, die een universum deelt met Captain Marvel van Brie Larson. Eerste geruchten zijn dat Jasjit Williams (Street Voices) als Bruno Carrelli, de beste vriend van Ms. Marvel, en Saagar Shaikh (Unfair & Ugly) als Aamir Khan, de grote broer van Ms. Marvel, gecast zijn in Ms. Marvel en zullen samenwerken met het Belgische regisseursduo. Deadline bevestigt ook dat debuterende actrice Imon Vellani de rol van Ms. Marvel op zich zal nemen.

Het gerucht wordt nu officieel bevestigd door Adil El Arbi & Bilall Fallah aan CineVox. Ze zouden daarbij de pilot in elkaar stoppen voor de Disney Plus-reeks. Ook The Hollywood Reporter bevestigt op 19 september 2020 de namen van Bilall Fallah & Adil El Arbi samen met regisseurs Sharmeen Obaid-Chinoy & Meera Meno voor Ms. Marvel.

De Canadese actrice Imon Vellani zegt inmiddels dat ze “Speechless and excited!” is. “Wish me luck.”, voegde ze er nog aan toe.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter