MoviePulp

Meer details over streamingdienst Disney Plus bekend. Volgt België?

Meer details over streamingdienst Disney Plus bekend. Volgt België?

Tijdens de beleggerspresentatie vandaag onthulde Disney meer over hun plannen voor de series, films, klassiekers en aankomende exclusieven die beschikbaar zullen zijn op de streamingdienst Disney+. De lanceringsdatum is gepland in het najaar van 2019 op 12 november. Een maandelijks abonnement zal zo’n 6,99 dollar per maand kosten of jaarlijks $ 69,99.

De interface van streamingdienst Disney+

Wanneer Disney + wordt gelanceerd, zullen er 7.500 afleveringen, 25 originele series, 400 filmtitels &  100 recente bioscoopfilms beschikbaar komen. Er komen geen advertenties op de dienst en de applicatie zal beschikbaar zijn op gameconsoles, smart TV’s & andere streaming-apparaten. Disney+ gaat ook meteen de kwaliteit van Netflix evenaren door offline downloaden beschikbaar te maken.

Content

Logo van nieuwe Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier

Disney gaat het groots aanpakken door zijn bioscoopfilms als eerste op zijn nieuwe streamingdienst te plaatsen. Zo zou Captain Marvel & The Avengers: Endgame exclusief op Disney+ komen en films zoals Mary Poppins Returns & Alice in Wonderland staan ook geprogrammeerd. Uiteraard komen de vele Disney-klassiekers naar Disney+ en ook de Pixar-films zulle volop ingezet worden op Disney+. Het Marvel-universum wordt uitgebreid met series zoals The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Hawkeye, Loki & What If (meer nieuws over de Marvel Phase 4 plannen vind je hier). Voor de Star Wars-fans is er voorlopig Jon Favreau’s The Mandalorian en ook Rogue One-acteurs Diego Luna & Alan Tudyk krijgen een serie rond de personage Cassian Andor & K-2SO.  Er zijn ook een heleboel documentaires gepland rond de nieuwe films van Disney zoals Into the Unknown: Making Frozen 2 en de documentaires van National Geographic met totaal zo’n 250 uur aan beelden komen ook naar Disney+. Tot slot krijgen The Simpsons een nieuw thuis bij Disney+.

Tot hiertoe nog geen nieuws over de lancering in Benelux.

 Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.