Streamz_logo

Wordt Telenet Play & Play More Streamz?

Telenet Play wordt Streamz

Er wordt deze week meer nieuws verwacht over de Vlaamse streamingdienst Streamz op een groot persevenement met presentatoren Erik Van Looy & An Lemmens! De hamvraag blijft wat er gaat gebeuren met Telenet Play & Play More, maar de eerste geruchten dat we horen, is dat Streamz het aanbod van Telenet Play & Play More zal overnemen. Dat betekent dus dat we zowel Vlaamse series zoals De Bende van Jan De Lichte & Instafamous, maar ook HBO & HBO Max-series zoals Westworld, Game of Thrones, Watchmen, Lovecraft Country, The Third Day, The Undoing & Raised by Wolves zullen krijgen op de Vlaamse streamingdienst zonder enige verplichting om Telenet-abonnee te zijn! Nog meer, MoviePulp.be heeft ontdekt wanneer deze streamingdienst gelanceerd zal worden…

Telenet & DPG Media bundelen hun krachten en ontwikkelden de lokale streamingdienst Streamz waar entertainmentliefhebbers lokale én internationale content van topkwaliteit kunnen bekijken. Die internationale content zal dus het aanbod van HBO worden. Streamz wordt verwacht in de week van 14 tot 20 september 2020, met andere woorden in dezelfde week van de lancering van Disney Plus België. Bovendien lijkt het erop dat Disney Plus België niet alle rechten in handen zal hebben van de Marvel Cinematic Universe en dat Spider-Man: Far from Home o.m. te zien zal zijn op Streamz naast ander aanbod van Telenet Play More zoals Hobbs & Shaw, Spider-Man Een Nieuw Universum (Into the Spider-Verse) & Men in Black International!

Vandaag heeft nu Telenet ook bevestigd dat Play Streamz wordt in een officiële webpagina op telenet.be. Daarbij krijgt Streamz automatisch zo’n 400.000 klanten om mee te starten. Play verdwijnt, maar Play More zal blijven, gezien deze abonnementsformule ook nog een aantal extra themakanalen heeft. Ook lijkt het niet op dat HBO snel zal verdwijnen volgens Peter Vindevogel, CEO van Streamz:

“We hebben met HBO jarenlang een goed partnerschap opgebouwd. Als ze andere wegen hadden willen op gaan, was dat al lang mogelijk geweest.”

Streamz wordt weliswaar niet alleen een lokale HBO Max, met Vlaamse series maar ook internationale series van andere aanbieders zoals CBS, Showtime en meer.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.