Men in Black International recensie

Men in Black International recensieMen in Black International ** 1/2

Regie: F. Gary Gary (Fate of the Furious, Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen, The Italian Job, A Man Apart)

Met Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Emma Thompson, de stem van Kumail Nanjiani,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van Guardians of the Galaxy vol. 2, Ghostbusters & andere Men in Black-films.

Het verhaal: De Men in Black staan erom bekend de aarde te beschermen tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur, krijgen ze te maken met hun grootste bedreiging ooit: een mol in de Men in Black organisatie.

Tessa Thompson & Chris Hemsworth in Men in Black International recensie

Ons verdict: De Revengers zijn terug in deze inmiddels 4de Men in Black-film die aanvoelt als een commerciële reboot, maar dan zonder noemenswaardige inhoud. Het duo Hemsworth & Thompson zit zoals bij o.m. Thor Ragnarok goed, maar zonder enige (beduidende) verwijzing naar de originele films met Will Smith & Tommy Lee Jones voelt Men in Black International al snel inhoudsloos aan. Het hele gebeuren dat bijna de volledig 2 uur in beslag neemt, ontbreekt het ook aan goede komische noten zoals de originele science fiction film, hoewel de special effects en veelvuldige cliffhangertjes meer dan behoorlijk zijn. Buiten de virtuele personages zoals Pawny, Vungus, Bassam en ga zo maar verder die letterlijk in de achtergrond vervagen. We vinden het vooral een vaststelling van de kwaliteiten van regisseur F. Gary Gary die zonder substantieel budget en het nodige blockbusters-gehalte niets in de pap te brokken heeft.

Kortom, Men in Black: International voelt aan als een verloren kans tot een grotere uitbreiding van een ludieke franchise. Schade, dass!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter