Johnny English Strikes Again recensie

Johnny English Strikes Again recensieJohnny English Strikes Again ***

Regie: David Kerr (That Mitchell & Webb Look)

Met Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Ben Miller, Adam James, Pippa Bennett-Warner, Irena Tyshyna, Miranda Hennessy, Charles Dance,…

Speeltijd: 88′

Ga kijken als je hield van de vorige Johnny English-films tiens.

Het verhaal: Door een cyberaanval bij MI6 is Groot-Brittannië genoodzaakt om Johnny English terug te roepen als spion, gezien de identiteit van al zijn actieve agenten op het straat ligt.

Rowan Atkinson op zijn best in Johnny English Strikes Again

Ons verdict: Ondanks het feit dat de 63-jarige Rowan Atkinson een hekel heeft aan zijn personages, kan het publiek er niet genoeg van krijgen en met Johnny English Strikes Again ziet het er niet naar uit dat het publiek Johnny English snel beu zal zijn. Dankzij het talent van regisseur David Kerr, één van de opkomende talenten op het vlak van komedie in Groot-Brittannië, krijgen we een aantal zeer geslaagde scènes die de huidige generatie even hard zal doen lachen als de millenials met Mr. Bean in de jaren ’90. Het is dan ook die gekende Mr. Bean-stijl met de grappige dansjes, maffe stoten & technische onwetendheid die we hoofdzakelijk te zien krijgen in de inmiddels 3de Johnny English-film. De mooie verschijning van Olga Kurylenko die nog een de James Bond-film Quantum of Solace speelde, is zoals steeds een streling voor het oog en de combinatie tussen Ben Miller & Rowan Atkinson zit strakker als nooit tevoren. Johnny English 3 heeft misschien een slapper middenstuk, maar het begin & einde maken dit mooi goed.

Kortom, Rowan Atkinson is terug met Johnny English Strikes Again en de liefhebbers van de man komen aan hun trekken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.