De nieuwe Belle en het Beest recensie

De nieuwe Belle en het Beest recensieBelle & het Beest **

Regie: Bill Condon (The Fifth Estate, Mr. Holmes)

Met Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Stanley Tucci, Josh Gad, Kevin Kline, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan,…

Speeltijd: 129′

Ga kijken als je hield van Cinderella.

Het verhaal: Het sprookje van Belle en het Beest in een realistisch jasje.

Belle & het Beest 2017

Ons verdict: 127 miljoen views in 1 dag op YouTube, 350 miljoen dollar in zijn eerste week aan de internationale box office. De wereld staat op zijn kop voor deze 8ste nieuwe sprookjes-verfilming, maar we verstaan het nog niet zo goed bij MoviePulp.be. Disney is immers weer begonnen aan zijn uitmelkerij met reeds 5 verfilmingen nadat Universal de markt openbrak met Snow White & the Huntsman. Belle & het Beest heeft vanwege zijn brave Cinderella-aanpak niks nieuws te bieden tegenover pakweg The Jungle Book, Snow White & the Huntsman of Malificent in dit genre. Hoewel Emma Watson mooi gecast is als de rol van één van de populairste Disney-prinsessen aller tijde, is haar gezang continue digitaal gecorrigeerd en de rest van de cast doet het volgens mij niet veel beter. Maar te zwijgen over de vreselijke CGI, de steriele romance tussen Belle & het Beest en uiteindelijk de verkrachting van de originele tekenfilm van de jaren ’90 waarmee wij allen zijn opgegroeid.

Kortom, Belle & het Beest was niet zo ons ding. Ga eerder naar La La Land kijken als je een goede musical achter de kiezen wil hebben.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter