Franchise: Men in Black 4

WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Men in Black International

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd wordt deze week omgetoverd tot maar liefst 2 wedstrijden! Voor de rest van de week hebben we het genoegen om Blu-Rays weg te geven ter ere van de lancering van Men in Black International die vanaf 23 september 2019 overal beschikbaar is op 4K UHD STEELBOOK, Blu-ray steelbook, boxset blu-ray & DVD, Collector’s edition & DVD. Wil je zien hoe je kans kan maken op een DVD van John Wick 3? Deel mee aan onze wedstrijd onderaan.

Lees verder WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Men in Black International

Men in Black International recensie

Men in Black International recensieMen in Black International ** 1/2

Regie: F. Gary Gary (Fate of the Furious, Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen, The Italian Job, A Man Apart)

Met Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Emma Thompson, de stem van Kumail Nanjiani,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van Guardians of the Galaxy vol. 2, Ghostbusters & andere Men in Black-films.

Lees verder Men in Black International recensie

Men in Black International trailer met Chris Hemsworth

Men in Black International poster met Liam Neeson Chris Hemsworth Tessa Thompson

Reboots… Het lijken wel deî nieuwe sequels. Na Hellboy is het vandaag aan de Men in Black-reboot om zijn tand te tonen en met namen zoals Chris Hemsworth (The Avengers: Endgame), Tessa Thompson (Westworld S2, Creed 2), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Emma Thompson (Men in Black 3) & Liam Neeson (Cold Pursuit, The Commuter) werd er gekozen voor een mooie cast die de internationale branch in Londen moet representeren. Deze blockbuster door regisseur F. Gary Gary (Furious 8) wordt in de zomer van 2019 verwacht. Geniet van Chris Hemsworth als Agent H. & Tessa Thompson als Agent M in de eerste Men in Black International trailer.

Lees verder Men in Black International trailer met Chris Hemsworth