WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Men in Black International

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd wordt deze week omgetoverd tot maar liefst 2 wedstrijden! Voor de rest van de week hebben we het genoegen om Blu-Rays weg te geven ter ere van de lancering van Men in Black International die vanaf 23 september 2019 overal beschikbaar is op 4K UHD STEELBOOK, Blu-ray steelbook, boxset blu-ray & DVD, Collector’s edition & DVD. Wil je zien hoe je kans kan maken op een DVD van John Wick 3? Deel mee aan onze wedstrijd onderaan.

Regie: F. Gary Gary (Fate of the Furious, Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen, The Italian Job, A Man Apart)

Cast: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Emma Thompson, de stem van Kumail Nanjiani,…

Verschijningsdatum:

  • Op Blu-ray, dvd en UHD 30/10/2019
  • Op aanvraag: 30/10/2019
  • Digital download: 18/10/2019

Synopsis: Men in Black is terug… Al is het deze keer met een vrouw! Chris Hemsworth en Tessa Thompson nemen de rollen van agenten M en H op zich. Ze maken deel uit van een geheime internationale organisatie die de wereld moet behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Voor de verandering… Like de Instagram-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel euro bracht Men in Black International op in zijn openingsweek in België? (tip)
  • Het duo Tessa Thompson & Chris Hemsworth zijn gekend van een andere franchise. Welke film uit 2017 waren zij samen voor het eerst te zien (tip)
  • Hoeveel sterren kreeg Men in Black International van MoviePulp.be (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.