Dit waren de populairste series op stream deze zomer

Dit waren de populairste series op stream in de zomer van 2020

Wat ging die zomer toch weer snel voorbij? Inmiddels zijn de kinderen de deur uit en mogen ze eindelijk terug naar school nadat de coronacrisis hun een tijd lang thuis hield. Ook het zakenleven komt stilletjes aan terug op gang nu de besmettingen alsmaar dalen. Maar het was voor velen dan ook een jaar geclusterd achter de digitale buis. Maar welke content zagen jullie het liefste? Naar welke series keken jullie het meeste deze afgelopen zomer?

Dit is de lijst volgens Parrot Analytics van televisieseries die het meeste gestreamd werden:

  1. The 100 S7 (Netflix)
  2. The Umbrella Academy S2 (Netflix)
  3. Vikings S6 (Netflix)
  4. The Handmaid’s Tale S3 (VRT Nu & Proximus Movies & Series)
  5. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. S6 (Telenet Play)
  6. Dark S3 (Netflix)
  7. Lucifer S5 (Netflix)
  8. Brookly Nine-Nine S6 (Netflix)
  9. Stranger Things S3 (Netflix)
  10. Westworld S3 (Telenet Play)

Opvallend is het verschil tussen Vlaanderen & Wallonië. Vlaanderen is immers in de ban van The Umbrella Academy, terwijl The 100 het vooral heel goed doet in Wallonnië.

Uit de lijst zijn wel shows zoals Game of Thrones, The Walking Dead & Grey’s Anatomy gehaald die nog steeds na jaren blijven scoren op streamingdiensten. Ook The Mandalorian werd uit het overzicht verwijderd, gezien dit nog niet officieel beschikbaar is voor België. Eveneens werden kinderreeksen uit de lijst gehaald zoals Paw Patrol, Peppa Pig Spongebob & Miraculous: Tales Of Ladybug And Cat Noir.

Benieuwd welke televisieseries & films er beschikbaar zijn op Belgische streamingdiensten? Een overzicht van het streamingaanbod in België kan je terugvinden op deze webpagina.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.