Franchise: Pixar

Nieuwe clip uit kortfilm Lou van Pixar

Pixar, iedereen’s favoriete animatiestudio is terug met een nieuwe kortfilm Lou en bovenaan zie je een kortstukje van het kortfilmpje! Naar alle waarschijnlijkheid zal Lou voor Disney’s Cars 3 verschijnen om de film op te warmen. Een fijne traditie van Pixar & Disney. Bekijk Lou door Pixar bovenaan.

Continue reading Nieuwe clip uit kortfilm Lou van Pixar


Brave Blu-ray review

Brave*****

Regie: Brenda Chapman, Mark Andrews & Steve Purcell

Met: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Craig Ferguson, Emma Thompson, John Ratzenberger, Julie Walters, Kevin McKidd, Robbie Coltrane

Speelduur: 94′

Pixar doet het weer, met een emotioneel straf en prachtig geanimeerd epos dat zelfs de meest geharde cynicus zal doen smelten. Nu op Blu-ray én DVD!

Continue reading Brave Blu-ray review


Bekijk de kortfilm Lifted van Pixar op MoviePulp.be

Poster Lifted van PixarDankzij onze toffe concullega’s bij FilmTotaal en een toffe blogger op DailyMotion (een innovatief Frans filmplatform a la YouTube), kunnen we een kijkje nemen naar de nieuwe kortfilm Lifted van Pixar. Deze wordt in de cinema’s voor de nieuwe film Ratatouille gespeeld en ik ben een razende fan van het kortfilmpje. Dit is een must voor ieder lid van de familie, zodus ENJOY en dank ons in de tussentijd voor de bijdrage! (-:

Continue reading Bekijk de kortfilm Lifted van Pixar op MoviePulp.be