The Avengers Endgame recensie op Disney Plus België

The Avengers: Endgame Blu-Ray recensieThe Avengers: Endgame ***

Regie: Joe & Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, The Avengers: Infinity War)

Met Robert Downey Jr., Chris Evans, Josh Brolin, Chris Hemsworth, Brie Larson, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Paul Rudd, Bradley Cooper, Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Benedict Wong, Don Cheadle,…

Speeltijd: 181′

Ga kijken als je hield van Marvel’s The Avengers & Guardians of the Galaxy.

Het verhaal: De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame

Thor in The Avengers Endgame recensie op Disney Plus België

De setting: Disney + is de plaats waar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer, voor het eerst samen komen. Vanuit de Direct-to-Consumer and International divisie van The Walt Disney Company, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast een ongeziene bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ de plaats waar films uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2020 en later exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om je te abonneren en meer te ontdekken over de service.

Disney Plus België start op 15 september 2020

Ons verdict: Met 2,796 miljard dollar heeft de Marvel Cinematic Universe zich bekroond tot de grootste film aller tijde voor Avatar, Titanic, Star Wars VII: The Force Awakens & Jurassic World. Het resultaat van een apotheose die tot stand kwam na iets meer dan 10 jaar en 20 films langspeelfilms, maar toch vooral een status dat het te danken heeft aan het sterke Avengers Infinity War en het werk van Anthony & Joe Russo.

Iron Man in The Avengers Endgame recensie op Disney Plus België

Wat er ook gezegd werd door filmcritici (en ook onszelf) toen The Avengers: Endgame in de bioscoop kwam, het was een loodzware taak voor de broers Russo om deze 4de & (voorlopig) laatste Avengers-film tot een einde te brengen en dat hebben ze toch maar even gedaan. Door er emotie aan toe te voegen, speelden ze in op de harten van de vele MCU-fans en dat heeft hun hachje ergens gered (David Benioff & D.B. Weiss kunnen hier nog een lesje van leren). De humoristische aanpak in de stijl van pakweg een James Gunn of Taiki Waititi verstevigde de boel ook nog eens. Maar dat gezegd zijnde, mocht meer dan de helft van de film gerust geschrapt worden tot het laatste uur dat zowat de hele film terug op een goed pad brengt met o.m. het epische eindgevecht tussen Thanos, zijn leger en het hele team Avengers die de hoofdreden is om deze Avengers Endgame Steelbook Blu-Ray in huis te halen. Of Marvel Studios met de originele Avengers-cast zoals Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner & Mark Ruffalo ooit nog zo’n status zullen verwerven, blijf een vraag die we niet kunnen beantwoorden met onze glazen bol, dus rep je reet naar Disney Plus om er deze Marvel-klassieker te streamen waar en wanneer je maar wil.

Black Widow en de Female Avengers in The Avengers Endgame recensie op Disney Plus België

Kortom, The Avengers: Endgame is maar een schim van zichzelf vergeleken tegenover The Avengers: Infinity War, maar het eindigt de 3 fases van De Marvel Cinematic Universe in stijl. Nu te streamen op Disney Plus België!

Captain America in The Avengers Endgame recensie op Disney Plus België

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter