Batman 3 heeft een titel: The Dark Knight Rises

EINDELIJK komt er met mondjesmaat informatie vrij over de derde Batmanfilm van Christopher Nolan, de langverwachte opvolger van zowat de strafste blockbuster van de jaren ’00 zal The Dark Knight Rises gaan heten. Nolan liet ook al weten dat hij opnieuw met IMAX camera’s gaat werken, maar dat de film NIET in 3D zal opgenomen worden. Een moedige beslissing! Over het script (opnieuw geschreven door broer Jonathan Nolan en David S. Goyer) blijven de lippen echter stijf. Wel werd definitief bevestigd dat noch The Joker noch Harvey Dent zullen terugkeren. Ook The Riddler werd al uitgesloten als villain van dienst. Namen van slechteriken die nog de ronde doen zijn Catwoman en (de mij onbekende) Hugo Strange. Andere bekende personages zoals Bruce Wayne/Batman zelf (duh), Lucius Fox, Alfred en commissaris Gordon keren zeker terug in de gedaantes van Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine en Gary Oldman. Wat er ook van zij, wij kijken nu al uit naar The Dark Knight Rises, die in de zomer van 2012 in de zalen verwachten wordt.

Bekijk alvast nog een keer één van vele onvergetelijke scènes uit The Dark Knight:

3 thoughts on “Batman 3 heeft een titel: The Dark Knight Rises”

  1. Mijn gok gaat naar Catwoman en Two-Face. Catwoman, omdat ze vrouwelijke cast nodig hebben om een love story te creëren en Two-Face, omdat de titel van de nieuwe film impliceert dat de gevallen ridder die naar het kwade vertrok, opstaat. Wat denken jullie?

  2. hoop op black mask, killer croc. zeker nieuwe villians en geen die al zijn geweest zaols penguin of bane en mister freeze.

  3. @ Dax
    Die gok op Two Faces moet je wel herzien, Two Face was namelijk Harvey Dent in The Dark Knight ;-)

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.