Mortal Kombat: Legacy Webisode 2

22 thoughts on “Mortal Kombat: Legacy Webisode 2”

 1. Ik ben hooked! Dit is eindelijk zoals Mortal Kombat altijd al had moeten zijn…

 2. overtuigt mij nog altijd niet eerder terminator dan mortal en te veel schieten. geef mij maar de films en conquest de serie.

 3. Are you serious? Conquest is de grootste mest dat gemaakt is en zelfs New Line is beschaamd van de tweede film. De eerste film is leuk, maar op een Paul Anderson camp-niveau. Dit is de opbouw mijn vriend… zoals ze in een film ook niet direct zouden beginnen te vechten just because that happens in the game… :)

 4. Die eerste Mortal Kombat vond ik geweldig als 12jarige, maar ik stootte er een tijdje terug nog eens op, en daar ging mijn nostalgie … het enige wat ik nog te pruimen vond, was die heerlijk foute soundtrack vol ’90s techno.

  Over de sequels zwijg ik liever. Wat een troep!

  En inderdaad: als je een fightgame naar film vertaalt, betekent dat niet dat er geen achtergrond nodig is om er iets boeiends van te maken.

 5. defilm van tekken vond ik heel goed. trouw aan het spel. zo vond ik ook mortal 1 goed en serie vond ik niet slecht. legacy misschien goed als ge alles achtereen ziet maar los vind ik er niets aan.

 6. kijk zeer weinig series alleen house md en vroeger x files, stargate. sopranos en wire begonnen maar gestopt ermee kon mij niet boeien rome moet ik nog zien. een serie moet mij direct bij mijn nekvel pakken of ik zie niet meer verder.

 7. En zo mis je duidelijk het één en ander… de beste dingen vragen trouwens tijd! Bizar dat je vaak dingen, die door half de wereld bijna unaniem omschreven worden als de beste dingen aller tijden, opgeeft. Maar ieder zijn meug zeker? ;)

 8. maar niet alles dat half de wereld goed vind is goed. zijn zoveel films die op imdb staan waar ze zeggen dat die goed zijn maar die ik totaal niet goed vind zoals knowing, vantage point, book of eli iedereen zijn keuze he.

 9. Opgeven bij de The Wire en The Sopranos is zoals tegen je vriendin zeggen dat je naar huis gaat, voor je de slaapkamer betreedt … :) Maar doe vooral je ding Yves!

  En geen van de 3 films die je hierboven vernoemt halen een 7/10 op IMdB, dus zo geweldig zijn die scores dan ook -terecht- niet!

 10. totaal gelijk yves. die nieuwe serie trekt op de ballen. juist de oude films van mortal combat gekocht en die blijven goed. ze zijn trouw aan de games wat deze serie totaal niet doet.

 11. yves heeft gelijk. mortal combat moet om vechten gaan niet schieten. juist de twee films gekocht.

 12. Ik denk dat ik ook Super Mario Bros wel kan aanraden heren :) Daar probeerden ze ook de game te volgen. Elk verhaal geeft eerst een voet in realiteit nodig om filmisch te werken, dat heet de ‘opbouw’. Er zal ongetwijfeld nog wel veel knokken komen. En hoe je het nu ook draait of keert… de tweede film is afgrijselijk ;-)

 13. Of Double Dragon, BloodRayne, In The Name of the King, Wing Commander, en recent nog Street Fighter: The Legend of Chun Li. Allemaal ‘toppers’ :p

 14. wing commander vond ik wel leuke film. name of king was niet goed net zoals bloodrayne double dragon ken ik niet is dat van spel? alleen street fighter 1 met van damme is leuke film

 15. die drive heb ik en die is zeker niet slecht. double dragon eens opzoeken dan

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.