Deep in the Valley DVD review

deep in the valley coverDeep in the Valley**1/2

Regie: Christian Forte

Met: Chris Pratt, Brendan Hines, Scott Caan, Denise Richards

Speelduur: 90′

Leuk gegeven, iets mindere executie…

Het verhaal: Dankzij een mysterieuze videocabine komen vrienden Carl (Brendan Hines) en Lester (Chris Pratt) terecht in een wereld, waarin alles uit een levensechte pornofilm lijkt te komen. Een droom lijkt uit te komen, maar al snel moeten ze op de vlucht slaan voor de zelfverklaarde superagent Rod Cannon (Scott Caan)…

deep in the valley still

Ons verdict: Het genre van de sekskomedie lijkt de laatste jaren weer compleet dood te zijn, en zelfs de laatste American Pie sequel heeft het subgenre niet opnieuw tot leven kunnen wekken. Deep in the Valley is nog een stuiptrekking van het genre uit 2009, die het vooral moet hebben van de cameo-optredens van bekende bimbo’s zoals Denise Richards. Want verder wordt het leuke gegeven een beetje om zeep geholpen door een grijze; soms te brave (!) en weinig verrassende executie, onopvallende hoofdacteurs en teveel grappen die doel missen. Soms valt er nog wel is te lachen met Deep in the Valley, maar wat ons betreft is dit toch eerder een huurtip… als alles wat je zoekt al verhuurd is.

De DVD: Het anamorfisch uitgevoerde breedbeeld is qua scherpte bevredigend. Contrast is goed en het schaduwdetail is degelijk te noemen. De kleuren ogen warm en natuurlijk. De gebruikte filmprint is proper, maar er duikt hier en daar wel wat grain op. De Engelse Dolby Digital 5.1-track legt zijn concentratie voornamelijk op de voorste luidsprekers. De dialogen klinken helder en zijn prima te verstaan. Ruis of storingen hebben we op het eerste zicht niet waargenomen.

Hieronder klikken voor de trailer:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.