About Time review

About Time posterAbout Time ***

Regie: (Love Actually)

Met , , , , , ,…

Speeltijd: 123′

Ga kijken als je hield van Notthing Hill, The Time Traveler’s Wife en The Vow.

Het verhaal: Tim woont met zijn sympathieke vader en wat afwezige moeder en oom in het afgelegen Cornwall. Op 21-jarige leeftijd vertelt zijn vader hem dat de mannelijk kant van de familie kan tijdreizen en hun eigen leven kunnen aanpassen naar wens. De gevoelige Tim gebruikt zijn gave om de liefde van zijn leven te vinden…

Lindsay Duncan, Rachel McAdams, Domhnall Gleeson en Billy Nighy in About Time

Ons verdict: Maker is gekend voor zijn fijngevoeligheid in het schrijversvak met Notting Hill, Bridget Jones’s Diary en Love Actually, maar zijn nieuwste creatie About Time neemt een gewaagde stap. Curtis probeert science fiction te mixen met het romantische genre zonder teveel diepgang. De film leest zoals een boek en kent een duidelijke structuur in het leven van de protagonist (Tim): ontdekking, rijpheid en nostalgie. Het laatste thema wordt tot slot in de verf gezet met een schitterende eindgeneriek die jou een traantje zal doen laten. Toch zat er meer potentieel in het concept van tijdreizen & romantiek. Ook en leggen een magere prestatie neer naast grootmeester .

Besluit: About Time is de chick flick van het moment. Ga hem kijken met de vriendinnen! Geniet onderaan van Mary meets the Family en Sunbathing in Cornwall:

One thought on “About Time review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.