Grindhouse: Fake Trailers

grindhouse.jpgTarantino en Rodriguez geven ons nog een paar extra redenen om Grindhouse in zijn volledige uitzinnige glorie te bekijken. Tussen Planet Terror en Death Proof kan je immers genieten van enkele geweldige fake trailers, gemaakt door het kruim van de hedendaagse horrorregisseurs. Ondermeer Rob Zombie, Edgar Wright, Eli Roth en Rodriguez zelf creërden de sublieme trailers. Roth’s bloederige bijdrage, Thankgiving, kan je hieronder volledig bekijken. Gevoelige kijkers weze gewaarschuwd, want dit is absoluut KNT.

Naar verluidt is Rodriguez van plan om zijn trailer voor Machete uit te werken tot een volledige straight-to-dvd release. Het zou een compleet over-the-top actiespektakel worden met badass Danny Trejo in de hoofdrol. Rodriguez noemt de From Dusk Till Dawn-acteur de Mexicaanse Jean Claude Van Damme of Charles Bronson. Je ziet fragmenten van de Machete-trailer in onderstaande teaser voor Grindhouse.

2 thoughts on “Grindhouse: Fake Trailers”

  1. Naar de laatste geruchten zouden ze de twee films in Europa apart uitbrengen. Ik ben benieuwd of de trailers dat gaan overleven =/

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.