She’s Funny That Way wedstrijd

Jennifer Aniston in She's Funny That Way

Wat is mei toch een heerlijke maand met zoveel vakantiedagen, niet waar? Wel op Hemelvaart stellen we jullie weer een nieuwe wedstrijd voor: She’s Funny That Wat brengt Jennifer Aniston & Owen Wilson terug bij elkaar vanaf 20 mei en jullie krijgen kans om bioscooptickets te winnen! Veel succes!!!

She's Funny That Way - Official Trailer (NL/FR Subtitles)

SYNOPSIS:

De getrouwde Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) brengt de nacht door met een jonge prostituee, Izzy (Imogen Poots).
Zij wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Dat gaat sneller dan gedacht; de volgende dag belandt Izzy bij een auditie voor Arnolds nieuwe stuk en krijgt ze de rol aangeboden door toneelschrijver Joshua (Will Forte).
Arnold besluit voor zijn vrouw (Kathryn Hahn) geheim te houden dat hij Izzy al kende. Tegelijk wordt Joshua verliefd op Izzy, terwijl hij een relatie heeft met Jane (Jennifer Aniston), de therapeute van Izzy…
Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in snel tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

CAST:

Jennifer Aniston, Owen Wilson, Imogen Poots, Lucy Punch

WEDSTRIJD:

You know the drill, like MoviePulp’s Facebook-pagina en beantwoord de volgende vragen:

  1. Welke film met Jennifer Aniston bracht het meeste op aan de Belgische box office? (tip: hij staat op onze blog onder Box Office België)
  2. In welke recente film die in 2015 uitkwam in België, speelde acteur Owen Wilson een korte en kleurrijke gastrol? (tip)
  3. Van welke filmklassieker kennen we Imogen Poots ook nog? (tip: we schreven er onlangs een review over)

Antwoorden mailen naar info@moviepulp.be. Veel succes!


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “She’s Funny That Way wedstrijd”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.