De finale Bloodline S3 recensie op Netflix België

Bloodline S3 posterBloodline S3 *****

Bedenkers: Glenn Kessler, Todd A. Kessler & Daniel Zelman

Met Kyle Chandler, Norbert Leo Butz, Linda Cardellini, Jamie McShane, John Leguizamo, Sissy Spacek, Katie Finneran, Owen Teague, Andrea Riseborough, Jacinda Barrett, David Zayas, Ben Mendelsohn,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van andere seizoenen van Bloodline.

Het verhaal: De Rayburns proberen ieder’s op zichzelf om te gaan met de sterfte van Marco, terwijl de mysterieuze Roy Gilbert dankzij allerlei gebeurtenissen stap per stap meer grip krijgt op de toekomst van de familie.

Norbert Leo Butz als Kevin Rayburn in Bloodline The Final Season

Ons verdict: De makers van de Netflix Original Series Bloodline kregen in 2016 te horen dat ze na 2 seizoenen een einde mogen breien aan hun geweldige serie. Onvoorstelbaar als je weet dat het carrières zoals deze van Ben Mendelsohn & Linda Cardellini herlanceerde, maar op zich geen slecht toeval. In dit 3de seizoen van de neo noir televisieserie in de prachtige landschappen van de Florida Keys zet acteur Norbert Leo Butz de puntjes op de i dankzij het voortreffelijk schrijfwerk van Glenn Kessler, Todd A. Kessler & Daniel Zelman. De editing van Bloodline gaan zo ver dat het je op het puntje van de stoel laat brengen en de subliminaal vernuftige tips in Bloodline zijn gewoon fantastisch. De geweldige acteerprestatie van Kyle Chandler, Sissy Spacek & Beau Bridges zorgen er tot slot voor dat dit 3de seizoen van Bloodline tot een voortreffelijk einde komt met als kers op de taart de legendarische aflevering 32 die zelfs een knipoog doet naar Twin Peaks S2. Bloodline pronkt terecht als legendarische televisieserie in onze lijst.

Kortom, Bloodline blijft een ondergewaardeerde serie die net zoals Tyrant op een mooie manier eindigt en tot het Walhalla der televisieseries wordt opgenomen volgens onze redactie. Zonder meer één van de strafste series op Netflix België.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter