MoviePulp

War: Jet Li vs Jason Statham

war-jet-li.jpgwar-jason-statham.jpg

In het veelbelovende War trekken twee van de grootste actiehelden van het moment, Jet Li en Jason Statham, tegen elkaar ten strijde.

Jason ‘Crank‘ Statham vertolkt een FBI-agent die uit is op wraak nadat zijn partner en zijn familie worden afgeslacht door Rogue (Jet Li), een meedogenloze huurmoordenaar. Wanneer ze elkaar, tenmidden van een bloederige bendeoorlog tussen Chinese triads en de Japanse Yakuzah, eindelijk ontmoeten blijkt de waarheid veel complexer dan ze op het eerste zicht leek … .

War komt pas in september bij ons in de zalen maar ik kijk nu al uit naar deze clash tussen twee van mijn favoriete action heroes. Trailers zijn nog niet voorhanden maar zodra ze beschikbaar zijn, vindt u ze uiteraard terug op MoviePulp.

Over de blogger:

De blogger heeft nog geen profiel.

5 commentaren

 • Dax on 22 april 2007 at 18:11

  Cool duel!

 • » Jason Statham in Death Race remake? » MoviePulp & other fiction on 24 april 2007 at 7:15

  […] dagen geleden berichtten we al dat Jason Statham head-to-head gaat met Jet Li in War. Zopas werd bekend gemaakt dat hij naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol krijgt in de remake van […]

 • » War trailer » MoviePulp & other fiction on 15 mei 2007 at 7:28

  […] berichtten al eerder over War, de cinematografische clash tussen Jason Statham en Jet Li. Nu kan u ook genieten van de trailer […]

 • YASSIN on 8 februari 2008 at 13:10

  BEN JE STERKSER DAN BRUCE LEE

 • YASSIN on 8 februari 2008 at 13:11

  BEN IJ STERKSER DAN BRUCE LEE
  WELKE SPORT DOE IJ
  IK DOE 20 JAAR KARATE
  10 JAAR KUNG FU

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.