COVID-19 special Houdt het voor bekeken door Xander De Rycke komt op 3 mei 2021 naar Streamz

Xander De Rycke Houdt het voor bekeken COVID Special komt op 3 mei 2021 naar Streamz

MoviePulpers, jullie kennen dit wel, sinds 2016 tourt stand-up comedian Xander De Rycke jaarlijks met zijn zaalshows ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB), een comedy special over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Omwille van de coronapandemie werd de editie die normaal in het najaar van 2020 zou plaatsvinden, noodgedwongen geannuleerd en dat is sneu, want het zou De Ryckes laatste ‘HHVB’-tour geworden zijn. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo blijkt, want tegen alle verwachtingen in kondigt De Rycke nu de Houdt het voor bekeken COVID-19 special aan, een special doe werd opgenomen in Arenberg Antwerpen en vanaf 3 mei 2021 te zien is op Streamz & Streamz+.

Xander De Rycke Houdt het voor Bekeken (The Covid Edition) | Streamz | Stand-Up Comedy

De kijker kreeg tijdens het voorbije coronajaar bijzondere televisie voorgeschoteld. Virologen waren niet van het kleine scherm weg te slaan. De Verhulstjes gaven een nieuwe dimensie aan reality-tv. Big Brother & Het Rad van Fortuin herrezen uit de jaren ’90. Er werd massaal afgestemd op ‘comfort-food-tv’ met programma’s als Da’s Liefde! & De Positivo’s’ En dan was er ook nog The Masked Singer. Kortom, een mediajaar dat De Rycke onmogelijk aan zich voorbij kon laten gaan zonder er een HHVB-special over te maken. Al zal de special er deze keer iets anders uitzien dan de fans gewend zijn. De gekende formule – een live comedyvoorstelling voor een volle zaal – werd omgevormd tot een klassevolle tv-show. Geen captatie van een show dus, wel een dynamisch format afgestemd op een tv-kijkend publiek. En wie denkt dat Streamz zelf gespaard blijft van een roast door De Rycke, heeft het mis.

De vorige ‘HHVB’ specials van Xander De Rycke (Quarter-Life Crisis & Vanavond Live) zijn reeds te bekijken op Streamz, de thuis voor Vlaamse comedy.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.